Cum alegeti tricouri personalizate de la magazinele online?

Tricourile sunt cele mai des achizitionate articole de vestimentatie, iar acest lucru este cat se poate de firesc in conditiile in care sunt purtate atat de catre barbati cat si de catre femei; atat de catre persoane invarsta cat si de catre copii.

Alegerea unui tricou poate reprezenta o misiune simpla, atunci cand stim ce tricou ne dorim si stim de unde sa il cumparam. De multe ori insa, alegerea unui tricou poate reprezenta o misiune dificila, pentru ca exista atat de multe optiuni, si trebuie sa tinem cont de multe detalii.

Foarte multe persoane care trebuie sa isi cumpere tricouri, atunci cand nu stiu ce sa aleaga, isi indreapta atentia spre cea mai atractiva oferta tricouri personalizate ieftine, iar astfel nu au cum sa dea gres.

Tricourile personalizate sunt mereu originale, sunt speciale dat fiind faptul ca pot transmite diferite mesaje, si pot fi purtate in mai multe situatii.

Tricourile personalizate pot fi achizitionate atat de la magazinele offline din oras, cat si de la magazinele online care comercializeaza asemenea piese de vestimentatie.

Dat fiind faptul ca foarte multe persoane isi indreapta atentia spre aceste articole de vestimentatie personalizate, in cele ce urmeaza veti descoperi un ghid despre cum sa alegeti tricouri personalizate online fara a face greseli.

O serie de sfaturi utile pe care le folosesc foarte multe persoane atunci cand trebuie sa cumpere un tricou de la un magazin de pe internet si care nu se gaseste in mod normal in magazinele fizice, in mod normal va pot fi de mare ajutor.

Alegeti tricouri personalizate online

Cand accesati un site care vinde online tricouri personalizate, unul dintre primele lucruri pe care le faceti este va lasati captati de grafica sau de culori. Pana aici totul este bine, dar designul sau grafica de pe tricou inseamna oare totul? Cu siguranta nu.

Daca, pe de o parte, aspectul grafic al tricoului dvs. viitor face diferenta intre multe altele, exista cateva aspecte care sunt importante si care trebuiesc luate in considerare inainte de cumparare, adica materialul, purtarea, tipul de imprimare a tricoului personalizat si, in final, pretul.

Acum va voi explica pas cu pas diferitele puncte pentru a va pastra un ochi pentru a alege tricoul personalizat.

Material

Materialul tricoului este foarte important pentru ca determina durabilitatea acestuia.

Exista, de fapt, tricouri de bumbac (de obicei ele sunt indicate pe eticheta de bumbac 100%) sau acril, sau un amestec de bumbac si acrilic, aceasta informatie poate fi gasita pe eticheta din interiorul camasii, dar online este evident ca nu puteti controla, deci trebuie sa va prefaceti ca stiti tipul de material al tricoului pe care il cumparati pentru simplul fapt ca:

  • un tricou de 100% din bumbac este notoriu mai moale si are o calitate mai buna decat toate celelalte. Daca se spala prea des, in cazul unui tricou colorat, poate deveni decolorat in timp, dar acest lucru depinde de originea tricoului si de temperatura la care il veti spala.
  • un tricou de acrilic nu reprezinta o alegere inspirata, mai ales atunci cand transpirati pentru ca ele sunt enervante la contactul cu pielea, iar mirosul nu este deloc unul placut.
  • tricou mixt 50% bumbac si 50% acrilic, pentru multi este un compromis echitabil, deoarece pe de o parte bumbacul face tricoul confortabil si moale, in timo ce pe de alta parte acrilicul il face mai rezistent, dar amintiti-va efectul de miros!

Daca ar fi trebuit sa alegeti tricouri personalizate on-line, cea mai indicata solutie ar fi aceea de a alege doar 100% bumbac!

Tipul de tiparire

Aceste informatii sunt, de asemenea, foarte importante. Vrei un tricou care isi pierde grafica / designul la prima spalare? Cu siguranta rasunsul este nu.

Tipurile de tiparire pentru tricouri pot fi, in principiu, 3 tipuri:

  • serigrafice;
  • imprimare digitala;
  • imprimare calda.

Pret

Cu siguranta atunci cand alegeti un tricou personalizat trebuie sa tineti cont si de pretul piesei vestimentare. Cu cat tricoul este mai ieftin, cu atat sunt mai mari sansele ca acesta sa fie de o slaba calitate.

Daca in schimb pretul este mai mare, atunci calitatea in mod evident trebuie sa fie mai buna, iar tricoul va rezista unui numar mai mare de spalari si purtari.

Leave a reply:

Site Footer