Cu cat timp inainte de nunta se cumpara verighetele?

Cu cat timp inainte de nunta se cumpara verighetele?

In momentul in care relatia dintre tine si partenera ta de viata functioneaza perfect, este normal ca voi ca si cuplu sa incepeti sa aveti discutii referitoare la viitor.

Aceste discutii cu siguranta vor cuprinde teme precum visele pe care fiecare dintre voi le aveti, dorinta de a forma o familie alaturi de partenerul sau partenera din cuplu, plus multe alte detalii extrem de importante care va pot schimba viitorul.

Cu siguranta o astfel de discutie are loc doar in momentul in care relatia este una serioasa si stabila, si ambii parteneri chiar simt ca sunt pregatiti sa faca pasul cel mare, iar in urma unei astfel de discutii in mod evident se va ajunge la o concluzie, astfel ca se va stii daca sunteti pregatiti pentru o eventuala casnicie, sau daca mai trebuie sa asteptati.

Ei bine, in cazul in care tu si partenera ta considerati ca a venit timpul sa va asezati la casa voastra, fara doar si poate urmatorul pas pe care il ai de facut este sa cumperi un inel de logodna pentru partenera ta, prin care sa o ceri de nevasta.

Aceasta situatie este intr-adevar una extrem de placuta si de emotionanta, insa trebui mai intai sa cumperi inelul, si cu siguranta pana cand il vei alege pe cel potrivit, vei avea multe batai de cap. In primul rand va trebui sa stii exact marimea degetului partenerei, pentru a alege un inel perfect, iar apoi trebuie sa alegi un model care sa fie pe placul partenerei tale.

Odata ce ai cumparat inelul, cu siguranta vei astepta momentul potrivit pentru a face marele pas, iar abia apoi iti vei cere in casatorie partenera. In momentul in care ea va accepta sa fie sotia ta, va trebui deja sa incepeti sa va ganditi la toate detaliile pentru casatorie.

In mod evident, va trebui mai apoi sa vorbiti si sa va instiintati familia in legatura cu aceasta decizie, iar mai apoi sa incepeti sa va ganditi la perecehea sau perechile de nasi pe care le alegeti, la localul unde se va desfasura marele eveniment din viata voastra, dar si la o multime de alte detalii.

Fara doar si poate, va trebui sa va cautati verighete aur inca din timp, pentru a stii exact de unde le puteti cumpara, pentru a va informa deasemenea si cat ar costa acestea, si cu siguranta pentru a vedea modelele existente, pentru ca se pot gasi o multitudine de modele de verighete.

Se spune ca ideal ar fi ca verighetele sa fie cumparate cu putin timp inaintea marelui eveniment, pentru ca daca le comanzi cu mult timp inainte, exista riscul sa te ingrasi sau sa slabesti, iar degetul sa iti fie mai gros sau mai subtire, astfel ca verigheta fie nu iti mai intra pe deget, fie iti cade de pe deget.

Se vor putea alege verighete realizate din aur alb, sau verighete realizate din aur galben, insa se pare ca in ultimii ani la moda au fost verighetele din aurul alb.

Deasemenea este foarte important de stiut faptul ca se pot comanda chiar si verighete personalizate, astfel ca vei putea opta si pentru o astfel de verigheta.

Leave a reply:

Site Footer