Criterii de alegere a unei motocoase

Criterii de alegere a unei motocoase

In cazul in care locuiesti la casa, mai mult ca sigur daca nu detii deja una, trebuie sa iti cumperi cat mai rapid o motocoasa pe care sa o folosesti pentru a-ti aranja gradina.

Ei bine, daca nu ai cunostinte tehnice despre aceste masinarii, cu siguranta iti va fi destul de dificil sa faci alegerea corecta, insa in cele ce urmeaza in acest articol vei putea afla cateva informatii despre motocoase, informatii care iti vor putea fi de mare ajutor.

In primul rand trebuie mentionat faptul ca iti poti alege o motocoasa in functie de tipul de taiere, astfel ca poti sa optezi pentru o motocoasa cu fir, si care foloseste un fir de nailon ce iese pe de-o parte si alta a capului de taiere. O asemenea motocoasa insa o poti folosi pentru o gradina de maxim 200 de metri patrati.

Tot in ceea ce priveste taierea, poti sa iti indrepti atentia spre o motocoasa care foloseste cutitele pentru taierea ierburilor si a buruienilor, insa poti sa iti indrepti atentia si spre o motocoasa care taie buruienile si ierburile cu discuri.

Ei bine, acum ca am vazut care sunt tipurile de motocoase in ceea ce priveste principiul taierii, trebuie mentionat faptul ca o motocoasa se poate alege si in functie de motor.

Aici trebuie precizat faptul ca se pot gasi motocoase care au motorare electrice, dar se pot gasi si motocoase care au motoare pe benzina.  Cel mai indicat insa ar fi sa iti alegi o motocoasa cu benzina.

Vei putea sa gasesti motocoase pe benzina care sa aiba o putere mai mare sau o putere mai slaba, iar in functie de cat de mare iti este gradina, vei putea sa alegi si motocoasa.

Alegerea unei motocoase se poate face si in functie de forma si de dimensiuni, iar aici trebuie mentionat faptul ca poti de exemplu sa iti indrepti atentia spre o motocoasa cu maner.

Apoi, poti sa iti indrepti atentia chiar si spre o motocoasa cu ghidon si ham, insa mai poti sa gasesti chiar si motocoase cu rucsac. Fiecare tip de motocoasa are avantajele si dezavantajele sale, asa ca ar trebui sa cunosti avantajele si dezavantajele fiecareia, inainte de a alege o motocoasa.

Ei bine, acestea fiind spuse, in conditiile in care ai nevoie de o motocoasa, poti sa iti indrepti atentia de exemplu spre motocoasa Boschi AFS 23 – 37, care este o motocoasa puternica, alimentata de la retea care are un motor de 950 W. Aceasta motocasa are taiere cu fir sau lama, si are latimea cuprinsa intre 23 si 37 de centimetri.

O alta motocoasa spre care ai putea sa te orientezi este Bosch ART 23 SL, care este o motocoasa compacta si ideala pentru orice gradina mica. Aceasta are un motor electric de 280 W, si o latime de taiere de 23 centimetri, in timp ce greutatea sa este de doar 1.7 kilograme.

Asadar, acestea sunt cateva detalii pe care trebuie sa le cunosti inainte de a-ti cumpara o motocoasa.

Leave a reply:

Site Footer