Creează cele mai frumoase decoruri cu brazi artificiali de pe site-ul BraziCraciun.net

Creează cele mai frumoase decoruri cu brazi artificiali de pe site-ul BraziCraciun.net

Există o categorie de persoane care sunt alergice la acele de pin: substanțele volatile eliberate de plantă provoacă înroșirea ochilor, umflături și mâncărime. În plus, fitoncidele secretate de conifere pot alunga somnolența.

Desigur, acest lucru este plăcut după-amiaza, dar seara poate fi o problemă, mai ales pentru familiile cu copii mici. Pe de altă parte, este un atribut al Crăciunului. Dar, același atribut îl au și brazii artificiali moderni, care pot fi cumpărați de pe site-ul BraziCraciun.net.

Bradul artificial de Crăciun este foarte frumos, iar culoarea sa bogată nu devine galbenă și nu se întunecă în timp, nu se descompune, iar bradul poate fi folosit timp de mulți ani. În plus, majoritatea brazilor artificiali produși astăzi sunt realizați din materiale neinflamabile, ceea ce înseamnă că sunt absolut ignifugi.

Ar trebui să te gândești la modul în care poți decora frumos bradul artificial de Crăciun pentru Anul Nou 2021 și o poți face într-un mod tradiţional sau într-un stil original. Bradul de Crăciun este un atribut integral al sărbătorii de Crăciun și Anul Nou.

Mare sau mic, bradul artificial creează o atmosferă magică. Astăzi există multe opțiuni pentru decorarea bradului pentru acasă, birou, pentru o instituție pentru copii, tematică, mall-uri și, desigur, creativă.

Brad artificial în stil retro

O nouă tendință este achiziționarea de brazi artificiali de Crăciun. Aceste produse pot fi în diferite culori și cu diferite înălțimi. Producătorii au început să folosească conuri artificiale ca decorațiuni, în special pe brazii de culoare verde. Poți cumpăra brazi artificiali pe site-ul BraziCraciun.net.

Poți completa compoziția cu zăpadă artificială și ghirlande, precum și cu luminițe, care vor fi deosebit de plăcute pentru magia sărbătorilor de Crăciun. Când planifici să decorezi un brad artificial de Crăciun într-o singură nuanță pentru 2021, te poți opri asupra diferitelor culori la modă din acest sezon.

De asemenea, nuanțele de auriu, argintiu, ultraviolet, roșu, portocaliu, galben vor arăta cel mai bine pe un brad verde. Pentru bradul artificial alb, sunt potrivite și nuanțele delicate de liliac, albastru, roz sau turcoaz.

Dacă nu te poți opri la o singură culoare poți să împodobești un brad artificial de Crăciun în stilul curcubeu. Acest lucru va necesita 7 seturi de globuri și ornamente în culorile principale ale curcubeului, de la roșu la violet.

Decorațiunile pot fi aranjate în spirală, în cercuri, în dungi verticale. Cea mai clasică opțiune pentru cei care caută recomandări despre cum să decoreze un brad artificial în 2020-2021, este compoziția elegantă în două tonuri. Cele mai reușite combinații în două culori sunt auriu și roșu, auriu și argintiu, auriu și maro, alb și albastru, galben și verde. De asemenea, poți crea un design exclusiv de ton mediu combinând o culoare de bază cu câteva nuanțe mai fine.

Design decorativ în spirală

O soluție interesantă pentru toți cei care caută idei proaspete despre cum să decoreze un brad artificial mare într-un mod original și neobișnuit pentru 2021, ținând cont de principalele tendințe ale modei.

Proiectarea spirală poate fi realizată într-o varietate de moduri. Este posibilă și o combinație foarte diferită de nuanțe. Principiul este aranjarea globurilor și ghirlandelor în rânduri sub formă de spirală de sus în jos, ceea ce creează un efect neobișnuit.

Leave a reply:

Site Footer