Ciorapi cu bandă adezivă – tipic feminin

Ciorapi cu bandă adezivă – tipic feminin

În zilele noastre, ciorapii cu bandă adezivă sunt în principal, un accesoriu sau un obiect vestimentar tipic feminin. Modelele de ciorapi cu bandă adezivă Fiore Milena sunt realizați dintr-un material compus din 14% elastan și 86% poliamidă. Ciorapii sunt realizați cu dantela și o bandă adezivă pentru susținere pe picior.

Vârful prezintă  întăritură invizibilă, iar ciorapii pot fi găsiți în diferite nuanțe cum ar fi: negru, roșu, natural deschis, nude, ciocolatiu, grafit, alb și natural.

Alege culoarea ciorapilor în funcție de preferințe, dar ține cont de tendințele actuale și de natura stilului. Pentru ținuta formală, poartă ciorapii în conformitate cu un cod vestimentar strict definit.

Când decizi asupra nuanțelor nud, ar trebui să știi că nuanța lor trebuie să fie cât mai apropiată de culoarea pielii tale. Alternativ, poate fi ceva mai întunecat, niciodată mai deschis. Ciorapii negri transparenți sunt perfecți pentru ținutele de seară, care sunt de obicei, în întregime în tonuri întunecate.

În fiecare zi, ar trebui să porți ciorapi cu bandă adezivă tonifiați în culori îndrăznețe sau să creezi un stil în conformitate cu aspectul total sau tendința de blocare a culorilor, pe baza contrastului.

Dacă dorești, poți purta astfel de ciorapi la o ținută sexy, de noapte alături de partenerul tău. Aceste modele pot alungi optic picioarele și îți pot subția silueta, combinând aceeași culoare a pantofilor și a ciorapilor sexy cu bandă adezivă.

Ciorapi cu bandă adezivă în garderoba unei femei

Ciorapii cu bandă adezivă Fiore Milena nu sunt doar practici, ci și un complement elegant pentru ținuta de seară. În funcție de model, pot fi purtați în dormitor sau la o cină.  Ciorapii cu bandă adezivă și dantelă, în culoarea nude și negri, sunt un must-have absolut în garderoba unei femei.

Fiecare femeie este conștientă de situațiile în care picioarele expuse, goale, pot fi considerate nepotrivite. Multor doamne le place să poarte ciorapi cu bandă adezivă din motive vizuale, pentru a deveni sexy. Așadar, vara, alege modele ultra subțiri cu grosimea 20 DEN, care vor fi ca o a doua piele și care vor atrage.

Ciorapii cu bandă adezivă sunt ca cireașa de pe tort. Fiore Milena cunoaște perfect acest lucru, și prin urmare, combină perfect calitatea cu stilul. Toate modelele de ciorapi cu bandă adezivă sunt realizate folosind fire de înaltă calitate. Produsele nu conțin substanțe dăunătoare sănătății și mediului.

Tehnologia de fabricație

Tehnologia avansată permite fabricarea ciorapilor astfel încât, să ofere confort maxim și în același timp să arate eleganți și sexy. Cu ciorapii Fiore Milena poți deveni sexy în fața partenerului tău, iar porțiunea consolidată a benzii, nu creează presiune și sunt foarte confortabili. Acești ciorapi te vor face să te simți încrezătoare și confortabilă chiar și pentru mai multe ore.

Toate modelele sunt supuse la numeroase teste, astfel încât, în cele din urmă, pe rafturile magazinului online sosetaria.ro ajung doar produse de cea mai înaltă calitate.

Ciorapii cu bandă adezivă dantelată sunt în conformitate cu sistemul ISO – un standard internațional care definește cerințele care trebuie îndeplinite de sistemul de management al calității. Fiore Milena le îndeplinește pe toate, iar tu poți alege modelul care îți place cel mai mult.

Leave a reply:

Site Footer