Cine mai cumpara PC-uri in anul 2018?

Cine mai cumpara PC-uri in anul 2018?

Acum mai bine de un deceniu, majoritatea persoanelor care intentionau sa isi cumpere un echipament pentru acasa, fie ca acesta urma sa fie folosit in interes personal sau in interes profesional, isi indreptau atentia spre un PC in defavoarea unui laptop.

Odata cu trecerea timpului insa, producatorii de laptopuri au inceput sa scoata pe piata echipamente din ce in ce mai performante, echipamente care au crescut foarte mult in ochii utilizatorilor, care incetul cu incetul au inceput sa isi inlocuiasca PC-urile vechi, cu laptopuri noi si performante.

Acum, in anul 2018, dintre toti cei care isi cumpara echipamente pentru acasa, cei mai multi utilizatori isi indreapta atentia spre laptopuri, insa trebuie mentionat faptul ca inca exista si utilizatori care isi mai cumpara PC-uri.

De exemplu gammerii, acestia de fiecare data cand au nevoie de un echipament nou, isi indreapta atentia spre un PC in defavoarea unui laptop. Mai mult decat atat, cei mai multi gammeri aleg sa isi construiasca pe cont propriu echipamentul.

Exista deasemenea persoane care lucreaza de acasa, si care aleg sa isi indrepte atentia spre un PC in defavoarea unui laptop, considerand ca un calculator desi ocupa mai mult spatiu decat un laptop, este un echipament mai performant.

Referitor la PC-uri, trebuie precizat faptul ca exista si utilizatori care isi indreapta atentia spre calculatoare second hand, iar acest lucru este firesc, tinand cont de anumite aspecte despre care vom discuta in continuare.

Un calculator second hand este mai ieftin decat un calculator refurbished, dar si decat un calculator nou, asa ca pentru fanii calculatoarelor, un asemenea echipament poate fi mai mult decat perfect, mai ales daca nu au de gand sa suprasolicite calculatorul.

Un calculator second hand, care a aparut pe piata acum aproximativ un an sau doi, si care a fost la vremea respectiva foarte scump, si a facut parte din cea mai inalta gama de PC-uri, cu siguranta si in anul 2018 poate sa fie folosit fara probleme in aproape toate scopurile, mai putin pentru gamming.

Utilizatorii au si varianta de a opta pentru un calculator refurbished in cazul in care isi doresc un echipament care sa fie capabil sa le ofere performante superioare, insa care sa nu fie foarte scump.

Asadar, acestea au fost doar cateva exemple de calculatoare care sunt achizitionate in anul 2018 pentru acasa, insa trebuie mentionat faptul ca la birou, majoritatea angajatorilor aleg sa cumpere PC-uri.

De exemplu, cei care detin firme din domeniul IT-ului, in mod evident vor cumpara pentru personalul firmelor PC-uri de cea mai noua generatie.

Chiar si antreprenorii care detin firme din diferite alte domenii, aleg sa isi indrepte atentia spre PC-uri in defavoarea laptopurilor.

Pentru antreprenori, atunci cand vine vorba despre alegerea unui PC, ar mai exista si o alta varianta atractiva, si anume un calculator all in one, si se pare ca foarte multe firme incep sa opteze pentru acest tip de calculatoare.

Asadar, dupa cum se poate observa, desi in anul 2018 la mare cautare sunt laptopurile, inca pe piata exista si PC-urile, care au ramas apreciate de catre foarte multi utilizatori.

Leave a reply:

Site Footer