Cele mai utile accesorii pentru iPhone

Foarte multe persoane care au nevoie sa isi cumpere un smartphone nou, isi indreapta atentia spre dispozitivele iPhone, de la Apple. Acest lucru nu trebuie sa ne surprinda in conditiile in care dispozitivele iPhone dispun de specificatii tehnice notabile, iar designul lor este unul incantator.

Persoanele care isi aleg un asemenea dispozitiv, isi indreapta de fiecare data atentia spre cateva accesorii iPhone, printre care folii de protectie pentru ecran si huse iPhone.

Foliile de protectie pentru ecranul iPhone sunt foarte utile in conditiile in care acestea protejeaza telefonul in cazul unui impact (folie de sticla). In plus, foliile de protectie protejeaza dispozitivele si impotriva depunerii prafului si a murdaririi.

Husele iPhone au de-asemenea rolul de a proteja telefoanele atat impotriva depunerii prafului si a murdariei, cat si in cazul in care dispozitivele sufera lovituri puternice. Se pot gasi diferite tipuri de huse iPhone (carcasa iPhone, flip cover, etc.), care pot sa aiba diferite culori, si care pot fi realizate din diferite materiale.

Cu siguranta insa, nu doar accesoriile de protectie sunt dorite de catre utilizatorii iPhone, acestia alegandu-si si alte accesorii. Haideti sa vedem despre ce este vorba.

Incarcatorul wireless Logitech

Acest incarcator wireless de la Logitech a fost adaptat pentru iPhone-ul Apple. Se dubleaza atat ca suport, cat si ca incarcare fara fir, astfel incat sa puteti vedea cu usurinta si sa interactionati cu orice notificari care vin in flux.

AirPods

Unul dintre cele mai bune produse ale Apple este de neegalat in usurinta in utilizare si in calitatea sunetului. AirPod-urile reprezinta cea mai buna aplicatie Apple: inginerie premium, design curat si integrare fara probleme.

DJI Osmo Mobile 2

Cu iPhone XS, calitatea video este mai buna decat oricand. Imbunatatiti jocul utilizand DJI Osmo Mobile 2, care va ajuta sa stabilizati materialul video intr-un pachet compact.

HiRise 2 Deluxe

Un suport pentru smartphone-ul dvs. poate parea initial o idee proasta, dar utilizati unul si veti intelege de ce este o necesitate. Nu numai ca va puteti incarca telefonul, dar daca il sustineti, puteti vedea cu usurinta continutul si notificarile care vin.

Lightning la cititorul de carduri SD

Veti aprecia acest lucru data viitoare cand va deplasati. IPhone-ul este un instrument puternic de editare, facand cititorul de carduri SD la Lightning un accesoriu crucial pentru creatorul potential.

UE Megaboom 3

Cu un sunet puternic si o baterie excelenta, UE Megaboom 3 este un difuzor excelent pentru a va lua cu dvs. in urmatoarea aventura, indiferent daca sunteti pe plaja sau pe o plimbare.

Selfie stick

Un selfie stick este accesoriul ideal pentru toti utilizatorii de telefoane mobile care isi fac multe selfie-uri, iar acest accesoriu poate fi luat in vacanta de exemplu pentru realizarea celor mai interesante selfie-uri.

Selfie stick-ul se foloseste si atunci cand se doreste realizarea fotografiilor de grup, sau atunci cand se doreste fotografierea din unghiuri greu accesibile.

Asadar, in mare parte acestea sunt cateva dintre cele mai utile accesorii spre care isi pot indrepta atentia persoanele care isi doresc un model iPhone, de la Apple.

Leave a reply:

Site Footer