Cele mai populare aplicatii pentru editare foto

Cele mai populare aplicatii pentru editare foto

In ultimii ani, utilizam telefonul pentru mai multe taskuri, printre care se numara si realizarea si editarea photo, indiferent daca este vorba despre o postare pe social media sau o campanie online la locul de munca. De la o zi la alta avem nevoie de telefoane care au camere mai bune si care suporta diferite aplicatii pentru editare, iar noi, in acest articol iti vom prezenta cateva aplicatii, care la scurt timp dupa lansare au devenit favoritele utilizatorilor de smartphone-uri.

Posesorii de telefon mobil care au camere foarte bune fac editare video de buna calitate cu ajutorul aplicatiilor speciale. De cand Instagram este o retea sociala foarte accesata, un numar mare de utilizatori cauta sa aiba cele mai bune si mai interesante fotografii si astfel apeleaza la aplicatii special concepute in acest sens. Cele mai populare, care sunt utilizare inclusiv de vedete pot fi gasite in lista de mai jos. Iti recomandam insa sa ai grija cum folosesti aceste aplicatii astfel incat sa nu editezi nenatural pozele, incat sa fie vizibile modificarile.

  1. Lightroom CC

Adobe Lightroom CC este una dintre cele mai bune aplicatii mobile pentru editare photo. Nu numai ca este gratuita, dar se conecteaza si la Lightroom de pe computer. Expunerea, balansul de alb si setarile detaliate sunt usor de gasit si modificat. Totodata, functioneaza ca o aplicatie gratuita pentru camera foto a telefonului, fiind perfecta pentru smartphone-urile Apple. Comparativ cu alte aplicatii pentru editare foto, Lightroom CC iti permite sa uploadezi direct pe social media.

Nu va fi nevoie sa platesti anumite pachete deoarece versiunea gratuita iti ofera un numar mare de instrumente de editare a fotografiilor.

  1. Adobe Photoshop Express

Adobe este cel mai bun software pentru editare foto sau video. Editiile pentru smartphone sunt la fel de bune in editarea imaginilor, precum cele de pe PC. Photoshop Express are toate instrumentele de editare de care ai nevoie: poti gasi instrumentele de baza pentru decupare si rotatie, precum si o functie de filtre inteligente si o gama larga de efecte.

Partajarea pe retelele sociale este, de asemenea, posibila, iar aplicatia este disponibila atat pentru iPhone, cat si pentru Android si o poti gasi in magazinul de aplicatii iTunes si in magazinul Google Play.

  1. VSCO Cam

In timp ce Instagram este bun pentru editarea de baza a fotografiilor, VSCO este versiunea mai avansata. Nu doar ca vei avea o multime de optiuni de editare, inclusiv expunerea, contrastul si corectarea temperaturii, dar vei avea si acces la un instrument de aliniere. Acest lucru este perfect pentru problemele ce tin perspectiva, care creeaza distorsiuni. Are numeroase instrumente de editare a fotografiilor si este perfect pentru un iPad.

  1. Snapseed

Snapseed este o aplicatie de editare foto fantastica, ce pune la dispozitia userilor chiar si unele dintre software-urile pentru desktop. Aceasta este o aplicatie gratuita, care iti ofera toate instrumentele de care ai nevoie pentru o editare eficienta a fotografiilor. De asemenea, prezinta si un instrument interesant numit Expand, care va incerca sa detecteze zona care inconjoara subiectul fotografiei.

Leave a reply:

Site Footer