Cele mai importante 3 motive pentru care utilizatorii aleg iPhone

Cele mai importante 3 motive pentru care utilizatorii aleg iPhone

Acest articol se concentreaza pe motivele pentru care utilizatorii aleg telefoane mobile iPhone in locul celor pe Android.

Functioneaza frumos in combinatie cu Mac-uri

Daca nu ati incercat un Mac intr-o perioada, puteti fi surprins sa stiti cat de bine functioneaza iPhone-urile cu acestea. De exemplu, cu functia Continuitate in macOS, puteti utiliza MacBook pentru a trimite si primi mesaje text si chiar primi si plasa apeluri. Tot ce trebuie sa faceti este sa va tineti iPhone-ul in apropiere.

Functia noastra preferata este AirDrop, care va permite sa transferati cu usurinta fotografii si videoclipuri prin Wi-Fi de pe iPhone pe MacBook. Cu macOS Mojave si iOS 12, noua functie Camera continua va permite sa introduceti instantaneu o fotografie intr-un document, mail sau nota.

Si datorita iCloud se pastreaza totul in sincronizare, aveti acces usor pe Mac-ul dvs. la fotografiile pe care le faceti pe iPhone, precum si la orice note sau documente pe care le creati.

Apple Pay

Intre Android Pay si Samsung Pay, Apple are o multime de rivali, dar chiar acum, Apple Pay este cea mai populara metoda pentru efectuarea platilor mobile. Este, de asemenea, simplu de utilizat. Tot ce trebuie sa faceti pentru a utiliza Apple Pay este sa va apropiati iPhone-ul de terminalul de plata acceptat la ghiseul de plata si apoi sa apasati cu degetul pe senzorul Touch ID al telefonului.

Cu iPhone XS si iPhone XR, trebuie doar sa atingeti de doua ori butonul lateral si apoi sa va uitati la telefon pentru a utiliza Face ID.

Daca nu sunteti atat de incantat de utilizarea telefonului pentru a plati la magazin, puteti incerca o alta alternativa: iOS accepta trimiterea si primirea de bani de la prieteni si familie din aplicatia Mesaje. Da, exista aplicatii terte care fac acest lucru, dar cu iPhone, serviciul este integrat.

Apple chiar isi lanseaza propriul card de credit numit Apple Card, care promite sa iti imbunatateasca viata financiara, facand simpla urmarirea cheltuielilor pe care le petreceti. De asemenea, nu exista taxe ascunse si sunt primite recompense in numerar zilnice.

Partajarea cu familia

O familie care are Apple poate share-ui mai usor informatii. Cu Family Sharing pe iPhone, mama, tata si copiii pot partaja cumparaturi din App Store, iTunes si iBooks cu pana la sase persoane. Puteti sa va pastrati conturile iTunes. Cand copilul doreste sa faca o achizitie, primiti o alerta prin functia Cerere de cumparare, astfel incat sa puteti pastra o evidenta mai buna si sa nu fiti socati de facturi.

Puteti alege intre un plan de stocare iCloud de 200 GB pentru familie (2,99 USD pe luna pentru 200 GBsau 9,99 USD pe luna pentru 2 TB).

Alte caracteristici de partajare in familie includ albume de fotografii partajate, un calendar comun si posibilitatea de a vedea unde se afla copiii  pe o harta in orice moment. Google nu ofera o distribuire usoara aplicatiilor de genul acesta pe dispozitivele Android, dar Android beneficiaza de o selectie mult mai buna de aplicatii de control parental.

Leave a reply:

Site Footer