Cele mai cautate corpuri de iluminat

Cele mai cautate corpuri de iluminat

Visul celor care locuiesc la casa este acela de a avea o curte cat mai aspectuoasa, asta pentru ca in primul rand se vor simti ei foarte bine in mediul in care traiesc, iar in al doilea rand, pentru ca astfel mai mult ca sigur ii vor impresiona pe toti cei care ii vor vizita.

Ei bine, in aceste conditii, daca locuiesti la casa si vrei ca aceasta sa aiba o curte de vis, prima data va trebui sa stai foarte bine la capitolul imaginatie, pentru ca doar stand bine la acest capitol vei putea sa ai mai multe idei despre cum iti doresti sa arate curtea.

O idee stralucita este aceea de a opta pentru folosirea pavajului in scopul amenajarii acesteia, pentru ca in acest fel curtea ta va avea un aspect estetic nemaipomenit.

Daca nu te incanta foarte mult ideea de a opta pentru pavaj, atunci poti sa te reorientezi si sa iti indrepti cat mai repede atentia spre gazon. Vei putea alege sa iti semeni tu gazonul, insa pana cand vor aparea roadele va dura destul de mult timp, si mai mult ca sigur nu iti doresti sa astepti foarte mult.

O solutie salvatoare in acest caz, ar fi ideea de a opta pentru un gazon de tip covor, care poate sa fie foarte rapid pus pe suprafata curtii tale, insa aceasta solutie poate sa se dovedeasca una destul de costisitoare.

Ei bine, daca iti place si ideea de a avea pavaj in curte, dar iti surade si ideea de a opta pentru gazon, atunci cel mai bine ar fi sa iti imparti curtea in doua jumatati, astfel ca in partea din fata casei vei putea alege pavajul, in timp ce partea din spate poate fi amenajata cu gazon.

In acest decor, corpurile de iluminat sunt elemente care nu trebuie sa lipseasca sub nici o forma, pentru ca si ele contribuie foarte mult la aspectul estetic al curtii.

Daca ai de gand sa optezi doar pentru un singur corp care sa lumineze partea din fata si pentru un singur corp care sa lumineze partea din spate a casei, atunci poti sa iti indrepti atentia spre un proiector led ip65.

Alegand un astfel de obiect de iluminat, in primul rand curtea casei tale va fi puternic luminata pe tot timpul noptii, insa fara ca tu sa ai de platit foarte mult la factura de energie electrica.

Un astfel de corp de iluminat poate sa economiseasca pana la 60 % energie, comparativ cu lampile hid, si asta se datoreaza raportului lm/W.

Se spune ca durata de viata a acestor proiectoare led este de aproximativ 50 000 de ore, si nu contin mercur sau plumb, si nici nu emit radiatii. Ei bine, un astfel de corp cu siguranta este ideal pentru a avea curtea mai luminata.

Daca nu te tenteaza foarte mult un astfel de obiect de iluminat, trebuie precizat faptul ca poti sa iti mai cumperi si alte tipuri de corpuri de iluminat cum ar fi panourile led, benzile led sau spoturile led.

Alegand oricare dintre aceste corpuri, in primul rand curtea ta va fi mai aspectuoasa, iar in al doilea rand va fi mai luminata pe tot timpul noptii, iar energia consumata de acestea va fi redusa.

Leave a reply:

Site Footer