Cele mai bune produse fara gluten

Cele mai bune produse fara gluten

Se stie faptul ca glutenul se gaseste in foarte multe produse, asa ca persoanele care au intoleranta la gluten trebuie sa fie foarte atente si sa isi cumpere alimente fara gluten.

Exista o multime de persoane in Romania care consuma mezeluri, insa despre acestea stim cu totii ca in mare parte nu sunt sanatoase, motiv pentru care si medicii recomanda renuntarea la consumul de mezeluri.

Exista insa si anumite mezeluri care nu au gluten in compozitia lor, asa ca persoanele care nu pot renunta la acest tip de mancare pot sa caute mezeluri fara gluten.

O multime de persoane adora sa manance paste italiene, asa ca de fiecare data cand merg la restaurant isi comanda o astfel de specialitate, nu inainte de a se informa insa daca pastele respective au sau nu au in compozitia lor gluten.

Ei bine, cei care isi doresc sa manance paste acasa pot sa isi comande acum paste fara gluten, si cu siguranta vor gasi o multime de paste de la diferite firme care sa nu aiba gluten in compozitia lor.

Alte persoane sunt mai traditionale si prefera sa manance mamaliguta la cina, asa ca pentru ele cea mai indicata solutie ar fi aceea de a-si cumpara faina de malai care sa nu contina gluten. O mamaliguta preparata dintr-o asemenea faina de malai, cu branza bio si cu rosii bio pot reprezenta cea mai buna cina pentru o familie traditionala.

Pentru micul dejun, cei care isi doresc sa manance produse si alimente fara gluten pot opta pentru tot felul de mixuri de cereale care nu contin gluten. Aceste cereale servite impreuna cu o cana cu lapte pot reprezenta un mic dejun ideal, in mod special pentru persoanele care tin la silueta lor.

Asadar, dupa cum se poate observa se pot gasi foarte multe produse alimentare fara gluten, insa acestea au fost doar cateva exemple.

Pentru persoanele care indragesc foarte mult dulciurile, vestea buna este aceea ca se pot gasi mai nou si dulciuri fara gluten.

Ce poate sa fie mai bun dupa o masa calda si sanatoasa decat un baton din cereale si fructe care sa nu contina gluten? Sau ce poate sa fie mai gustos decat un pachet de biscuiti fara gluten, servit rapid dupa masa.

Deasemenea, exista o multime de bomboane fara gluten, si se pot gasi chiar si caramele vegane fara gluten, asa ca persoanele care indragesc dulciurile au de unde sa aleaga. Ca sa nu mai spunem chiar ca se poate gasi chiar si ciocolata fara gluten, atat ciocolata alba cat si ciocolata neagra.

Asadar, se in ciuda faptului ca glutenul se poate gasi in foarte multe produse si alimente dintre cele existente pe piata, persoanele care au intoleranta la gluten pot sa gaseasca o multime de produse si alimente care sa nu contina gluten.

Exista acum chiar si dulciuri care nu contin gluten, asa ca tot ce trebuie sa faca persoanele care au intoleranta la gluten este sa studieze cu atentie etichetele produselor, pentru a face alegerea corecta.

Leave a reply:

Site Footer