Cele mai bune jocuri actuale cu un design deosebit pentru telefoanele cu sistem iOS

Cele mai bune jocuri actuale cu un design deosebit pentru telefoanele cu sistem iOS

Cand vine vorba de jocuri video, gameplay-ul este totul. Sau cel putin asa ni se spune de cele mai multe ori. Intr-adevar, aspectul unui joc este foarte important. Intreaba-te urmatorul lucru: care a fost ultimul joc cu adevarat bun pe care l-ai jucat si care arata intr-un mare fel? De obicei, daca un joc arata prost, nu va fi prea distractiv. Mediul jocurilor este un mediu vizual si, ca atare, grafica este esentiala pentru a defini starea de spirit potrivita a unui joc si pentru ca acesta sa atraga cat mai multi utilizatori in lumea sa. Pe scurt, aspectul unui joc face parte din acest univers al jocurilor.

Atunci cand te apuci de joaca este foarte important sa tii telefonul bine in mana si sa reprimi gesturile violente care implica aruncarea telefonului. Cu toate acestea, daca se intampla ca displayul sa se sparga, poti cumpara alt display telefon cu care sa il inlocuiesti pe cel vechi. Nu e greu sa obtii un display nou si tot ce trebuie sa faci este sa mergi ulterior pentru a pune displayul la loc intr-un service. Comanda modelul de display original de pe internet astfel incat sa te asiguri ca pui in locul vechiului display unul cel putin la fel de bun ca cel pe care deja il aveai.

Si exista cateva jocuri care merita amintite din acest punct de vedere, disponibile pentru dispozitivele iOS. Telefoanele mobile si tabletele Apple sunt extrem de puternice in zilele noastre, cu procesoare la nivel de desktop si afisaje clare. Iar acei ingeniosi dezvoltatori de jocuri au profitat la maximum de aceasta paleta extinsa si au creat serii de jocuri care sunt inedite. Multe dintre jocurile amintite mai jos se refera nu neaparat la aspectul tehnic, ci mai ales la un stil de arta deosebit de creativ sau la un aspect distinct pe care il au fata de majoritatea jocurilor de duzina.

GRID Autosport nu este doar un pilot de tip consola. Este un pilot de consola cu drepturi depline, completat cu elemente vizuale care il fac sa fie inedit. Faptul ca ruleaza doar pe dispozitivle iOS poate fi trecut cu vederea daca apreciezi cat este de frumos acest joc.

The Room: Old Sins este unul dintre cele mai frumoase jocuri pentru dispozitivele iOS, alaturi de celelalte trei din seria The Room. Nicio alta serie nu se bucura de tehnicile complicate ale mecanismului de ceasornic asa cum se bucura acest joc care reda materiale intr-un mod atat de realist tactil.

Final Fantasy XV Pocket Edition este un joc uimitor dezvoltat de Square Enix. Acest joc a luat cel mai recent RPG de consola tripla A, a pastrat toate scenele cutante bombastice si a reconstruit imaginile intr-un stil chibi ciudat. Rezultatul este o aventura mobila stralucitoare din punct de vedere tehnic.

Inside este un joc uimitor din toate punctele de vedere si asta include stilul sau de arta frumos umbrit si animatia fluida. Probabil nici nu exista un platformer mai elegant pe mobil.

Leave a reply:

Site Footer