Cele mai bune aplicatii de mesagerie pentru iOS si Android

Cele mai bune aplicatii de mesagerie pentru iOS si Android

Aplicatiile de mesagerie sunt din ce in ce mai importante, deoarece va permit sa mentineti comunicarea cu familia si prietenii. De aceea, an de an, aceste aplicatii sunt actualizate pentru a oferi servicii mai multe si mai bune: mesaje text gratuite, apeluri vocale, apeluri video si schimbul de fisiere sau fotografii, toate criptate.

Exista multe optiuni, deci poate fi dificil de ales. Dar pentru a va ajuta, am selectat cele mai bune aplicatii de mesagerie pe care le puteti obtine chiar acum, indiferent daca aveti un telefon Android sau unul iOS. In cazul in care atunci cand folosesti telefonul ecranul se sparge, arunca o privire pe inlocuire ecran iPhone 7.

  1. Telegram

Cu milioane de utilizatori activi, Telegram se numeste cea mai rapida aplicatie de mesagerie disponibila. In plus, functioneaza atat pe dispozitive mobile, cat si pe un computer desktop.

Aceasta aplicatie poate stoca istoricul chat-urilor in cloud, poate partaja fisiere fara limita de dimensiune, iar chat-urile sunt securizate cu criptare AES simetrica pe 256 de biti, criptare RSA de 2048 de biti si cheie Diffie-Hellman sigura.

  1. KakaoTalk

Cea mai populara aplicatie de mesagerie text utilizata in Coreea de Sud este disponibila si in SUA Cunoscuta pentru mesageria sa rapida si fiabila – indiferent de reteaua la care sunteti conectat – KakaoTalk a devenit favoritul multora.

O caracteristica importanta este integrarea comertului electronic in aplicatie. KakaoTalk ofera cupoane exclusive si oferte de la marci populare pentru a le impartasi cu prietenii si familia. Aplicatia a devenit atat de populara pentru tranzactii incat acum ofera chiar si carduri de credit care pot fi utilizate cu moneda sa virtuala.

  1. WhatsApp

WhatsApp este una dintre cele mai utilizate aplicatii de mesagerie din lume si este foarte usor de instalat, precum si gratuit. Cu aceasta puteti conversa prin chat si partaja diferite elemente, cum ar fi locatia, fotografii, documente si contacte. De asemenea, puteti efectua apeluri vocale sau video cu grupuri de pana la opt persoane.

  1. Facebook Messenger

Facebook are propria aplicatie separata de mesagerie, ceea ce il face foarte convenabil sa discute cu prietenii si familia. Aceasta platforma adauga automat contactele Facebook, dar aveti si posibilitatea de a adauga un contact nou sau de a permite unei persoane sa va adauge ca si contact scanand un cod unic. In plus, ofera multe stickere si GIF-uri, impreuna cu apeluri video si vocale clare si foarte fiabile.

  1. Line

Line este o platforma foarte populara, in special in Asia, cu peste 600 de milioane de utilizatori. Aceasta aplicatie are o cronologie similara cu cea a Facebook, unde puteti posta si primi comentarii de la prieteni, precum si detine toate functiile standard ale unei aplicatii de mesagerie.

De asemenea, ofera o varietate de autocolante foarte renumite in Asia, apeluri catre telefoane fixe si apeluri vocale sau video total gratuite.

  1. Kik

Kik este aplicatia de mesagerie pentru tineri. Spre deosebire de multe aplicatii care necesita conectarea la un numar de telefon, Kik necesita doar un nume de utilizator pentru a incepe sa trimiteti mesaje text. Adaugarea prietenilor si a celor dragi este la fel de usoara ca scanarea codului QR unic Kik cu camera telefonului.

  1. Viber

Cu peste un miliard de utilizatori in intreaga lume, aceasta aplicatie populara adauga automat contactele si va permite sa trimiteti mesaje text, autocolante si emoticoane, sa efectuati apeluri video si apeluri vocale si, bineinteles, sa partajati fotografiile preferate. La fel ca alte platforme, Viber va ofera mesaje criptate color.

Leave a reply:

Site Footer