Ce trebuie sa stiti daca vreti sa deveniti Miss Romania precum Larisa Popa?

Cu totii stim ca Larisa Popa a fost desemnata cea mai frumoasa femeie din Romania in anul 2011, si ca a reprezentat tara noastra la concursul Miss Universe, de la Sao Paulo, din Brazilia.

Ceea ce nu toata lumea stie insa, este faptul ca inainte de a fi desemnata cea mai frumoasa femeie din Romania, Larisa a mai concurat odata in anul 2010, insa atunci desi s-a clasat in primele 10, nu s-a bucurat prea mult.

A decis sa isi corecteze greselile, a evoluat foarte mult intr-un singur an, si a reusit ca la urmatoarea participare sa castige titlul de Miss Universe România 2011. Una din cele mai importante calitati ale Larisei (in afara frumusetii de invidiat), este inteligenta.

Doar o concurenta inteligenta stia ca trebuie sa se pregateasca intens, si stia ca trebuie sa isi corecteze greselile pentru a putea deveni Miss Universe România 2011, iar dintre toate participantele la concurs, doar Larisa s-a bucurat la final. Deci, pe langa frumusete, este necesara si inteligenta.

Fetele care isi doresc sa ajunga in situatia de a ne reprezenta tara la un concurs de frumusete, asa cum a facut-o Larisa Popa la concursul Miss Universe, de la Sao Paulo, din Brazilia, cu siguranta trebuie sa cunoasca mai intai de toate conditiile de participare la concursul Miss Universe Romania. Iata care sunt acestea:

  • Persoane de sex feminin din nastere;
  • Au cetatenia romana;
  • Varsta este cuprinsa intre 16 si 25 de ani impliniti;
  • Domiciliul stabil in Romania;
  • Sa nu fie tatuata;
  • Sa aiba minim 1.65 cm inaltime;

Pe langa toate aceste detalii, fetele care isi doresc sa participe la un astfel de concurs de frumusete, este necesar sa raspunda pe propria raspundere ca:

  • nu sunt insarcinate;
  • au o foarte buna stare de sanatate;
  • nu au nici un copil, indiferent ca este vorba despre un copil natural sau infiat;
  • nu a reprezentat subiectul unuia sau a mai multor materiale (de orice forma) erotice, pornografice, indecente sau care pot afecta normele morale inalte care sunt promovate de Concursul MISS ROMANIA

Fetele care isi doresc sa devina Miss Romania, trebuie sa stie ca in concurs nu vor fi acceptate acele candidate care au incheiat contracte de publicitate sau de reprezentare.

In cazul in care o candidata a incalcat conditiile impuse mai sus si este depistata, in mod evident va fi eliminata instantaneu din concurs, fara a se mai tine cont de faza in care se afla.

Se poate vedea asadar foarte clar din randurile de mai sus, faptul ca a concura pentru titlul de Miss Universe Romania nu este la indemana oricui.

Candidatele care isi doresc sa se bucure de privilegiul de a fi Miss Romania, trebuie sa indeplineasca cerintele mentionate in randurile de mai sus.

Cu siguranta insa, cele care vor ajunge in faza finala vor avea de castigat in ceea ce priveste popularitatea, pe cand Miss Universe Romania, va avea sansa de a reprezenta tara la Miss Universe, asa cum ne-a reprezentat Larisa Popa la Sao Paul in anul 2011.

Leave a reply:

Site Footer