Ce sunt produsele profesionale pentru par?

Ce sunt produsele profesionale pentru par?

Adesea auzim ca femeile isi indreapta atentia spre cele mai renumite produse profesionale par , asa ca in urmatoarele randuri ale acestui articol vom discuta putin pe marginea acestui subiect, pentru a afla cu totii ce sunt cu adevarat aceste produse profesionale pentru par.

Ce face ca un anumit produs de ingrijire a parului sa fie un produs profesionist pentru ingrijirea parului?

In general, exista doua conditii care fac ca un produs de ingrijire a parului sa fie un „produs profesional”: in primul rand, indiferent daca produsul a fost conceput sau nu intr-un mediu profesionist pentru a fi utilizat in acel mediu si, in al doilea rand, daca produsul necesita sau nu o forma a instruirii sau a licentelor pentru a fi utilizat corect. Daca un produs indeplineste oricare dintre aceste criterii, acesta trebuie considerat un produs profesionist.

Unele produse indeplinesc ambele cerinte si pot fi utilizate doar de catre profesionisti autorizati. Alte produse indeplinesc una sau alta dintre cerinte si pot fi puse la dispozitia publicului si a non-profesionistilor pentru uz casnic. Acest lucru este, de obicei, dupa aprobarea pentru o astfel de utilizare este obtinut de catre FDA si alte agentii guvernamentale.

Multe produse profesionale sunt realizate cu formulari mai puternice si necesita licenta sau certificare, deoarece trebuie sa se utilizeze ingrijirea pentru a se utiliza in siguranta. Nu va lasati inselate de produsele disponibile in magazinul local de medicamente sau supermarket care sunt etichetate drept „produse profesionale”.

Este posibil ca aceste produse sa aiba originea in saloane pentru utilizare de catre profesionisti, dar ulterior au fost considerate sigure pentru utilizarea consumatorilor si nu mai sunt restrictionate. Acestia pot folosi in continuare eticheta „produs profesional” in functie de originile lor, in ciuda faptului ca nu mai sunt restrictionate.

Cu adevarat „produse profesionale” sunt cele care nu pot fi achizitionate de catre non-profesionisti. Daca ati fost vreodata intr-un magazin de produse de infrumusetare, probabil ca pe eticheta de pret vedeti articole pe care le vedeti marcate cu „Doar profesionisti”. Acestea nu pot fi achizitionate fara o licenta de la comisia de reglementare a statului.

Este indicat sa folosim doar produse scumpe pentru par?

Aceasta este o intrebare pe care o puteti adresa unei varietati de oameni si puteti primi o varietate de raspunsuri. Unele femei isi aleg produsele doar dupa numele marcilor pe care le folosesc. Alte femei insista ca produsele generice pe care le folosesc sunt la fel de bune ca orice in salon. Si daca intrebi vreun stilist de salon care sunt produsele care sunt cele mai potrivite pentru parul tau, probabil vei fi trimis la un raft plin de produse de vanzare chiar acolo, in salon.

Cu toate acestea, multi producatori diferiti au formule de produse care sunt la fel ca produsele altor producatori. Diferentele dintre formula „parului neted si elegant” a unui producator si cea a unei alte companii sunt adesea doar de preferinte personale. Un produs va performa la fel de bine cu un altul cu aceeasi formulare.

Cheia este sa fii dispus sa iti faci temele. Daca obiectivul tau este sa obtii cel mai bun produs pentru bani, atunci fii dispus sa oferiti marcilor mai putin costisitoare sa incerce sa vada cum functioneaza pentru tine. Daca doriti doar sa gasiti cel mai bun produs cu totul, atunci faceti cateva cercetari. Consultati revistele de par si frumusete, cautati comparatii de produse online si recenzii si asigurati-va ca ramaneti sceptici.

Nu cumparati in rapoartele unui produs dintr-o revista atunci cand exista reclame pentru acel produs in aceeasi revista. Rapoartele pot fi adevarate si exacte, dar ar putea fi la fel de usor inclinate pentru a face „anuntatorul” fericit.

Atentie la „comparatii” ale produselor atunci cand sunt sponsorizate de producatorul unuia dintre produse. Uneori, aceste comparatii sunt intre o „formula speciala” a unui produs si „versiunea obisnuita” a produsului unui concurent, ceea ce permite companiei sa obtina un beneficiu mai mare in utilizarea produsului sau.

Acest lucru poate parea necesita munca, dar merita daca sunteti intr-adevar preocupat sa obtineti cel mai bun produs si / sau cel mai bun pret. Daca singurul motiv pentru care cumparati brandurile „scumpe” pe care le mentionati este pentru parfum, atunci poate doriti sa incercati marcilor mai putin costisitoare.

Leave a reply:

Site Footer