Ce probleme poate avea un ecran iPhone X?

Ce probleme poate avea un ecran iPhone X?

Atunci cand doriti sa cumparati un smartphone nou si performant, cu siguranta va ganditi sa alegeti un model iPhone X. Dat fiind faptul ca aceste echipamente dispun de specificatii tehnice notabile, este firesc acest lucru.

Cu toate acestea insa, au existat situatii in care aceste modele iPhone au ajuns in service datorita ecranului. Unele dintre ele au avut ecranul spart, asa ca a fost necesara o inlocuire display iPhone. Au existat insa si situatii in care touchscreen-ul nu a functionat corespunzator, iar in continuare vom vedea cum trebuie sa procedati intr-o asemenea situatie.

1. Reporniti iPhone X

Prima metoda de rezolvare a neresponsabilitatii ecranului tactil in iPhone X este sa o reporniti. Repornirea telefonului va ajuta sa rezolvati probleme minore, cum ar fi blocarea aplicatiilor sau probleme legate de software. In comparatie cu repornirea modelelor anterioare (iPhone 8 si 8+), iPhone X foloseste o procedura diferita pe care o vom evidentia aici.

Apasati si mentineti apasat butonul de diapozitiv si butonul Volum jos pana cand veti vedea sigla Apple. Trageti glisorul pentru a va opri iPhone-ul. Lasati-l timp de aproximativ 10 pana la 30 de secunde pentru a permite reincarcarea iPhone-ului X.

2. Actualizati iOS-ul de pe iPhone X

In cazul in care prima metoda nu a functionat, puteti incerca sa actualizati software-ul iOS de pe iPhone X. Vedeti, actualizarea software este foarte recomandata de majoritatea expertilor in Smartphone, deoarece tinde sa remedieze probleme minore, cum ar fi bug-uri sau blocaje software in dvs. iPhone X.

Daca Smartphone-ul dvs. este inca actualizat, urmati acesti pasi pentru a actualiza la cel mai recent iOS. Incepeti prin a face backup pentru iPhone X pe iTunes sau pe iCloud. Deschideti Setari >> General >> Actualizare software. Daca exista o actualizare software noua disponibila, este indicat sa actualizati la cea mai recenta versiune.

3. Stergeti ecranul

Urmatoarea metoda de rezolvare a neresponsabilitatii ecranului tactil de pe iPhone X este sa stergeti ecranul complet. Uneori, ecranul tactil poate fi uleios, umed sau murdar, provocand intarzieri la atingere sau o reactie totala. Stergerea cu o carpa moale uscata poate reveni la starea sa normala de lucru.

4. Incercati sa reglati sensibilitatea 3D

Daca problema persista, puteti incerca sa reglati sensibilitatea 3D pe iPhone X. iOS va ofera trei optiuni majore de reglare a ecranului. Pentru a ajusta ecranul tactil, pur si simplu accesati Setari >> General >> Accesibilitate >> Touch 3D. Glisati glisorul disponibil spre stanga si ati terminat. Apoi, reporniti iPhone X folosind procedura din metoda 1 (Reporniti iPhone X) si verificati daca problema este rezolvata.

5. Dezinstalati o aplicatie defecta

Uneori, ecranul tactil nu poate raspunde din cauza unei aplicatii defecte. Daca observati ca o aplicatie nu raspunde sau face ca iPhone X sa rlucreze greu, incercati sa dezinstalati aplicatia sau sa o actualizati la versiunea sa actuala.

6. Restabiliti iPhone X la configurarea din fabrica

Daca toate metodele de mai sus nu reusesc sa rezolve sensibilitatea tactila de pe iPhone X, ultima speranta este sa restabiliti Smartphone-ul inapoi la configurarea din fabrica.

Desi aceasta metoda va sterge aplicatiile descarcate de-a lungul timpului, va ajuta cu adevarat sa va readuceti iPhone-ul X la setarile implicite, rezolvand astfel eventualele probleme. Dupa ce iPhone X este restabilit la setarile din fabrica, va trebui sa-l setati din nou.

Acesta este ultimul lucru pe care il puteti face acasa. In caz contrar, va fi necesar sa va trimiteti telefonul in service, pentru o inlocuire ecran iPhone X.

Leave a reply:

Site Footer