Ce probleme comune are iOS 13?

Dupa cum bine stim cu totii, iOS este sistemul de operare intalnit pe telefoanele mobile scoase pe piata de catre Apple (modelele iPhone).

Acesta este un sistem de operare foarte indragit de catre utilizatori, multi dintre cei care au avut inainte telefon Android iar acum au trecut la Apple, sustinand ca iOS-ul este mai simplu, mai usor si mai placut de utilizat decat Android-ul.

Exista insa si unele probleme care pot aparea dupa actualizarea acestui sistem de operare, la fel ca si la Android de-asemenea. Utilizatorii pot incerca sa remedieze aceste erori acasa, sau pot merge cu dispozitivele intr-un service gsm, acolo unde de la inlocuire piese telefoane si pana la cele mai dificile reparatii software, specialistii se pot ocupa de remedierea oricaror probleme.

Veti putea descoperi in continuare exemple de probleme care pot aparea mai nou, si cu care se pot confrunta cei care detin telefoane cu iOS 13.

  1. Bluetooth-ul nu se conecteaza

Nu putini sunt cei care au trecut cu dispozitivele pe la service dupa actualizarea sistemului de operare al telefonului, dat fiind faptul ca functia bluetooth a telefonului nu se conecta la celelalte dispozitive.

Pentru remedierea unei astfel de probleme, utilizatorii ar trebui sa activeze timp de un minut modul avion al telefonului. Este posibil ca in urma acestei actiuni simple, problema sa poata fi remediata.

Daca problema persista, se poate efectua o resetare a setarilor (Setari > General > Resetare > Resetare setari retea), astfel incat sa stearga toate setarile curente. De mentionat este faptul ca in aceste conditii se vor sterge setarile si parolele wifi, se vor sterge retelele preferate dar si setarile VPN.

O alta solutie poate fi resetarea telefonului, pentru a fi readus la setarile din fabrica. In cazul in care nici astfel problema nu este remediata, doar o vizita cu telefonul la service mai poate remedia situatia.

Nu se poate configura Apple Pay

Desi iOS 13.2.2 a optimizat multe erori, unii utilizatori au continuat sa descopere noi probleme. De exemplu, unii utilizatori de iPhone 7 au raportat ca nu au putut configura Apple Pay chiar si dupa resetarea tuturor setarilor din iOS 13.2.2.

Solutii posibile:

  • Cel mai rapid mod de a rezolva problema este sa efectuati o repornire fortata.
  • Daca repornirea fortata nu functioneaza, deconectati-va de la ID-ul dvs. Apple si reveniti.
  • Resetati regiunea: accesati Setari> Numele dvs.> iTunes si App Store, faceti clic pe ID-ul dvs. Apple, apoi pe Afisati ID-ul Apple. Selectati Tara / Regiunea pentru a o reseta.
  1. Descarcarea bateriei

Exista situatii in care imediat dupa actualizarea sistemului de operare, utilizatorii au inceput sa se confrunte cu aceasta problema.

Acestia pot incerca sa caute actualizari suplimentare iOS, sau pot incerca diferite alte solutii. Se poate verifica starea aplicatiilor de exemplu in setarile telefonului, mai exact la setarile bateriei.

Acolo se poate vedea foarte clar care aplicatii consuma mai multe resurse, iar utilizatorii pot lua in considerare ideea de a dezinstala cat mai rapid aceste aplicatii, astfel incat sa reuseasca sa salveze cat mai multe dintre resursele bateriei.

Se pot incerca diferite solutii de-asemenea pentru a salva cat mai multe resurse, astfel incat sa nu fie necesara o vizita cu telefonul in service, pentru inlocuirea acestei piese telefoane. Se poate ajusta luminozitatea ecranuluui, se poate activa si modul de economisire a energiei, si se pot inchide aplicatiile care ruleaza in fundal. Acestea sunt mari consumatoare de energie, si pot contribui decisiv la descarcarea telefonului.

Daca aceste solutii nu sunt insa eficiente, in final, nu ramane decat ca telefonul sa ajunga pe mana specialistilor de la service. Acestia cu siguranta vor reusi sa gaseasca cea mai buna solutie.

Leave a reply:

Site Footer