Ce poti face cu un smartwatch?

Ai observat ca mai multi colegi si mai multe colege de la birou au un ceas pe mana care are un aspect diferit de cel pe care il porti tu? Ai observat de-asemenea ca la sala, atat femeile cat si barbatii poata un ceas cool pe mana, si ca se uita mereu la el?

Ei bine, probabil te intrebi ce are special un astfel de ceas, si de ce se uita lumea atat de mult la el. Un astfel de ceas probabil este un smartwatch, iar acesta este un ceas cu adevarat special.

Nu degeaba, si partenerul tau isi doreste probabil un smartwatch cadou de ziua lui. Ei bine, revenind la acest ceas inteligent, vei descoperi unele informatii interesante in continuare, iar apoi vei intelege de ce foarte multe persoane atat de sex masculin cat si de sex feminin, poarta un asemenea accesoriu pe mana.

Asadar, un smartwatch este un ceas inteligent, dar cu siguranta poate fi denumit si drept un minicalculator in miniatura. Poate pare mult spus tinand cont de faptul ca discutam despre un ceas de mana totusi, dar lucrurile stau total diferit.

Un smartwatch este un ceas inteligent care este din ce in ce mai des purtat atat de catre femei cat si de catre barbati pentru ca nu ne indica doar ora, ci dispune de o multime de functionalitati, unele mai interesante si mai revolutionare decat altele.

Stiai ca daca ai un smartwatch pe mana, nici macar nu mai trebuie sa scoti telefonul din buzunar atunci cand primesti un sms, un mail sau orice alta notificare? Poti sa folosesti ceasul inteligent pentru a stii ce notificare ai primit, de la cine este, etc.

Stii ce este si mai interesant in ceea ce priveste un smartwatch? Faptul ca acesta este un ceas de mana inteligent care are instalat un sistem de operare, la fel ca un laptop/pc sau la fel ca o tableta sau un smartphone.

Ce sistem de operare are un smartwatch? Ei bine, exista astfel de accesorii care vin cu sistemul de operare Android instalat. Alte ceasuri inteligente au sistemul de operare iOS instalat. Exista si ceasuri inteligente care au sistemul de operare Windows instalat.

Ce este de-asemenea foarte interesant de precizat, si probabil nu stiai (multi nu stiu acest lucru), exista astfel de ceasuri inteligente care sunt compatibile doar cu un sistem de operare, dar si care sunt compatibile cu toate sistemele de operare.

Atunci cand intentionezi sa-ti alegi un smartwatch sau cand vrei sa cumperi un astfel de accesoriu pe care sa-l oferi drept cadou partenerului tau sau unei alte persoane dragi din viata ta, cu siguranta trebuie sa tii cont de un aspect deosebit de important: Asigura-te ca dispozitivul este compatibil cu telefonul.

Daca alegi un smartwatch care este compatibil doar cu sistemul de operare iOS iar partenerul tau are un smartphone de la Samsung sau de la orice alt producator de telefoane Android, cu siguranta dispozitivul nu va fi compatibil cu telefonul. Pentru un telefon Samsung, Sony, Huawei, Nokia, LG, sau pentru orice alt telefon Android, asigura-te ca alegi un smartwatch care sa fie compatibil cu sistemul de operare Android.

Asadar, un ceas inteligent sau un smartwatch nu este un simplu ceas, ci un ceas care dispune de o multime de functii. Poti alege sa porti personal un astfel de accesoriu pe mana (poarta si femei dar si barbati astfel de accesorii), sau il poti oferi drept cadou partenerului tau sau unei persoane dragi din viata ta. Cu siguranta cand va constata in cate scopuri poate fi utilizat acest accesoriu, persoana care il va primi va fi foarte incantata.

Leave a reply:

Site Footer