Ce-locuri-de-munca-se-pot-gasi-in-Nepal

Ce locuri de munca se pot gasi in Nepal?

O multime de cetateni romani, nemultumiti fiind de nivelul de trai din tara noastra, au ales sa isi incerce norocul in strainatate, asa ca au plecat care pe unde le-a ajutat Dumnezeu.

Exista si acum foarte multi romani care nu sunt multumiti de nivelul de trai din tara, si care se gandesc sa plece din tara, pentru un viitor mai bun printre straini. Tarile din Europa insa sunt pline de romani, asa ca este destul de complicat pentru romanii din tara sa plece acum in strainatate, si sa reuseasca rapid.

Multi romani insa iau in calcul varianta de a lucra intr-o tara asiatica, asa ca sunt tentati de anunturile firmelor de recrutare care cauta muncitori strainatate Nepal. Romanii fara pregatire in diferite domenii de activitate, ar fi de acord sa lucreze si ca muncitori necalificati in anumite domenii, daca ar castiga mai multi bani decat in tara.

Exista insa si locuri de munca foarte bine platite in Nepal, iar in urmatoarele randuri vom vedea care sunt acestea.

Directori financiari

Managerii financiari castiga aproximativ 117000 rupii salariu mediu pe luna. Aceaste locuri de munca insa necesita nivelul educational de contabilitate si finante si o diploma de master in sectorul financiar al studiilor. Managerul financiar necesita de obicei experienta de 10-15 ani, insa romanii care se incadreaza in aceste cerinte, pot avea un viitor stralucit in aceasta tara.

Dezvoltator WEB

Acesta este un alt loc de munca care acorda aproximativ 110000 de rupii pe luna. Calificarea necesara in invatamant poate fi un certificat de diploma, dar o experienta de 5 ani si foarte bune cunostinte de programare sunt necesare. Se merita insa, tinand cont de salariul foarte mare in raport cu nivelul de trai din aceasta tara.

Asistent al CEO-ului

Acest loc de munca creeaza oportunitati de a castiga aproximativ 100000 de rupii pe luna. O experienta de 2 ani este suficienta pentru aceasta functie.

CEO

Un alt loc de munca inalt platit este cel al directorului unei companii, salariul mediu platit directorului general este de aproximativ 100000 de rupii. Aproape 13 ani de experienta este obligatorie pentru a obtine aceasta pozitie.

Medic generalist

Medicii castiga pana lunar 85000 de rupii. Pentru aceasti, sunt obligatorii cel putin doi ani de experienta si o diploma de medic.

Manager regional de vanzari

Managerii regionali de vanzari castiga un salariu de aproximativ 66000-67000 rupii lunar. Cerinta educationala trebuie sa fie strans legata de locul de munca, iar experienta de aproximativ 3 ani este obligatorie pentru obtinerea acestei functii.

Manager general

Un alt loc de munca cu cea mai buna rata de plata in Nepal este acela de director general. Managerii generali castiga in medie aproximativ 60000 de rupii lunar. Nivelul educational si de experienta in executiv si management este necesar pentru pozitia de angajare. Experienta de aproximativ 5 ani este obligatorie pentru postul de lucru.

Manager de proiect

Manager de proiect a aparut ca un alt loc de munca cu cele mai bune plati in Nepal, cu salariul de aproximativ 50000 rupii in medie. Nivelul educational si de experienta in domeniul este obligatoriu, impreuna cu experienta si educarea competentelor executive si manageriale. Experienta de aproximativ 5 ani este obligatorie pentru a obtine postul de manager de proiect in cadrul oricarei companii din aceasta tara asiatica.

Manager contabilitate

Managerii de contabilitate castiga pana lunar 50000 de rupii. Nivelul educational ar trebui sa corespunda exact descrierii postului si experienta anterioara in domeniul contabilitatii si finantelor pentru aproximativ 5-10 ani este considerata a fi necesara pentru aceasta functie.

Director

Directorul unei organizatii este platit lunar cu aproximativ 50000 de rupii. Competentele executive si manageriale si educatia sunt obligatorii pentru ocuparea postului. Experienta de aproximativ 6 ani este considerata necesara pentru ocuparea postului.

Analist de sisteme

Systems Analyst este o pozitie de informare si tehnologie care necesita un nivel de educatie pentru o diploma de licenta, dar o experienta care variaza de cel putin 2-5 ani. Aceasta pozitie de angajare plateste o suma de 50000 rupii lunar.

Arhitect

Locul de munca al unui arhitect este unul dintre cele mai bune locuri de munca in Nepal. Avand o experienta de 1 an este suficient pentru a obtine o astfel de postura care acorda aproximativ 50000 de rupii lunar.

Asadar, acestea sunt cateva locuri de munca foarte cautate in Nepal, care sunt foarte bine platite, insa dupa cum se poate vedea, este necesara o foarte mare experienta pentru posturile foarte bine platite.

Leave a reply:

Site Footer