Ce isi doresc sa afle fetele despre videochat?

Ce isi doresc sa afle fetele despre videochat?

In ultimii ani, locurile de munca din industria videochat-ului sunt din ce in ce mai vanate de catre tinerele domnisoare, care acceseaza https://www.money-studio.ro, unde aplica pentru un job.

Locurile de munca din aceasta industrie sunt foarte bine platite, iar fetele aspira la un asemenea job. In plus, pe langa faptul ca se castiga foarte multi bani din aceasta activitate, un model de videochat are si multe beneficii.

Tinand cont de aceste aspecte, haideti sa vedem ce isi doresc sa afle fetele despre videochat, inainte de a aplica pentru un job in acest domeniu:

CATI BANI POT SA CASTIG DIN VIDEOCHAT?

Toata lumea a aflat deja faptul ca din videochat se pot castiga sume foarte mari de bani, insa in mod evident va intrebati si cati bani se pot castiga din videochat. Ei bine fetelor, aici castigurile sunt nelimitate. In functie de cat de mult lucreaza fiecare model, in functie de cat de mult se implica si de cat de bine stie sa atraga clientii, pot fi de mari veniturile.

Cu siguranta nu exista un studio care sa iti spuna ca in urmatorul an, in fiecare luna vei castiga 4000 de dolari (am ales aceasta suma drept exemplu). Exista fete care pot castiga 1000 de dolari din prima luna, iar dupa 3-4 luni, pot depasi pragul de 5000 de dolari. Dupa cum spuneam putin mai sus, in functie de cat de mult lucreaza fiecare model, in functie de cat de mult se implica si de cat de bine stie sa atraga clientii, pot fi de mari veniturile.

Fetele care au ales sa practice videochat-ul, cu siguranta au reusit sa castige pana acum suficienti bani astfel incat deja in prezent sa detina propriul apartament, propria masina de fite, si sa duca o viata lipsita de griji. Daca iti doresti aceste lucruri si tu, cu siguranta trebuie sa optezi pentru o cariera in aceasta industrie.

SUNT OBLIGATA SA MA DEZBRAC LA VIDEOCHAT?

Ei bine, multe fete care si-ar dori o cariera in aceasta industrie, cauta un raspuns pentru aceasta intrebare. Exista posibilitatea de a opta pentru videochat non-adult, iar aceasta categorie interzice nuditatea.

Exista insa categoria adult, acolo unde modelele se dezbraca de bunavoie, pentru a satisface fanteziile clientilor lor. Unii clienti au fantezii si le cer modelelor sa foloseasca jucarii sexuale. Cele care vor accepta, cu siguranta vor castiga admiratia clientilor, care vor scoate bani grei din buzunar pentru a plati show-ul erotic de la web.

Fetele au posibilitatea de a refuza sa se masturbeze la web sau de a folosi jucarii sexuale. Cele care aleg sa practice videochat-ul adult insa, daca nu vor satisface cerintele clientilor, cu siguranta vor pierde client, iar astfel vor castiga mai putini bani.

Un alt aspect foarte important de mentionat aici, este acela ca fetele care practica videochat-ul nu trebuie sa se intalneasca cu nimeni, si nu exista apropiere fizica cu clientii lor. Toata activitatea o vor desfasura din fata unui calculator.

ESTE LEGAL SA FACI VIDEOCHAT?

Cu siguranta multe fete inainte de a accesa https://www.money-studio.ro, si de a aplica pentru un job ca model de videochat, isi doresc sa afle daca este legal videochat-ul in Romania. Ei bine, cu siguranta raspunsul este da, iar Legea 196/2003 cu privire la prevenirea si combaterea pornografiei si Legea 496/2004 pentru modificarea si completarea legii 196/2003, este cea care permite ca videochat-ul sa se desfasoare in tara noastra in mod legal.

Fetele care au implinit 18 ani, pot aplica oricand pe https://www.money-studio.ro pentru un job, care va fi perfect legal, cu contract de munca, cu contributii platite la stat si cu multe beneficii. In plus, fetele care aleg o asemenea cariera, pot alege sa renunte in orice moment la videochat, fara a fi nevoite sa plateasca penalizari, sau sa aiba de suferit.

Deci, in ceea ce priveste acest aspect, fetele care isi doresc o cariera in lumea videochat-ului, nu au motive de ingrijorare.

POT FI VAZUTA DIN ROMANIA?

Fetele isi doresc si sa afle daca pot fi descoperite de catre familie sau prieteni. Cu siguranta din Romania nu pot fi descoperite, pentru ca Romania este blocata pe site-urile cu care studiourile colaboreaza. Fetele pot fi descoperite de catre cunoscutii din strainatate insa, dar la cererea lor, tarile in care au persoane cunoscute, pot fi blocate.

Astfel, daca un model de videochat are rude in Germania de exemplu, poate bloca utilizatorii din tara respectiva, pentru ca nimeni dintre cunoscuti sa nu poata afla cu ce se ocupa.

Tinand asadar cont de toate cele povestite in randurile de mai sus ale acestui articol, acum ne este mult mai usor sa intelegem care sunt motivele datorita carora un numar din ce in ce mai mare de fete isi doresc o cariera in aceasta industrie, si de ce unele renunta chiar sa urmeze o facultate, pentru a practica videochat-ul.

Leave a reply:

Site Footer