Ce facem inainte de a apela la epilare definitiva?

Ce facem inainte de a apela la epilare definitiva?

Nu este suficient sa stim ca aceasta tehnica se aplica pur si simplu cu un aparat epilare definitiva. Fiind o procedura care ne implica direct este normal sa stim cat mai multe despre ea dar si despre ceea ce trebuie sa facem sau ceea ce nu trebuie sa facem in momentul in care ne pregatim de prima sedinta.

Toate aceste informatii sunt cat se poate de utile si e bine sa le cunoastem inainte de a ne apuca de aceste tratamente pentru a sti exact la ce sa ne asteptam. De asemenea se recomanda si sa incercat sa intelegeti care vor fi rezultatele la care se va asteptati deoarece ele difera tinand cont de fiecare persoana in parte.

Fiecare femeie apeleaza la mai multe trucuri pentru a se simti bine in pielea ei. De la un simplu demachiaj si pana la tratamente mai complexe barbatii apreciaza femeile si pentru felul in care ele se ingrijesc.

Indiferent daca este vorba despre fire de par nedorite, de pete pigmentare, de cicatrici postacneice si de leziuni vasculare sau pur si simplu despre un ten matur care are nevoie de revitalizare sunt specialisti care vin in ajutorul femeilor.

Tratamentele vor fi si ele individuale  si adaptate oricarui tip de piele si de asemenea acopera o larga paleta de afectiuni ale pielii. Una din cele mai des intalnite interventii este chiar epilarea definitiva cu laser. Ea poate sa fie un esec daca nu se face corect de catre o echipa de specialisti.

Pentru a elimina firele de par pe care nu le mai vrem folosim standarde uriase in epilarea definitiva. Cel mai bun laser este cel din Alexandrit. Eficienta pe termen lung a acestei metode este dovedita de mai multe studii clinice si recunoscuta de catre FDA. Se foloseste unul din cele mai bune lasere din lume la unele clinici si tratamentele se fac de medici cu experienta in acest domeniu.

Cu exceptia zonelor din jurul ochilor toate zonele de pe corp pot sa fie epilate cu laser. Folosind mai multe tipuri de laser orice piele se poate trata. In ceea ce priveste tipul de par firele ngre raspund perfect, exista raspuns satisfacator si pentru parul maro pe cand parul blond raspunde putin iar cel alb nu raspunde.

Numarul de sedinte depinde de zona corpului si de gradul sau de pigmentare. Laserul si lumina intens pulsate distrug numai firele de par in etapa lor de crestere activa pe fiecare zona fiind la un moment dat numai un procent anume de fire in faza de crestere. Aproximativ dupa 4-6 sedinte facute la 6 saptamani aproximativ, se vor obtine rezultate vune pentru cele mai multe persoane pe care le tratati.

Puteti gasi si oferte gratuite pentru persoanele interesate de procedura aceasta. Aici procedurile deepilare sunt facute de medici specialisti in dermatologie.

Tinand cont de zona in care se vrea epilarea, sedintele pot sa dureze intre cateva minte si pana la 2 ore. Durerea e minima, senzatia fiind similara cu o ciupitura de elastic. In zonele sensibile se foloseste o racire mai  buna.

Leave a reply:

Site Footer