Ce este un voucher si cum se foloseste?

Ce este un voucher si cum se foloseste?

Pasionatii de cumparaturi si cei care cauta reduceri pe siteuri stiu cu siguranta ce este acela un voucher cadou iar ceilalti pot sa afle totul despre vouchere din acest articol.

Cei care sunt obisnuiti cu procesul de cumparare din magazine online probabil au auzit si au folosit vouchere, denumite si cupoane pentru reduceri. Suntem convinsi ca multi oameni nu stiu ce sunt voucherele si putini inteleg cum functioneaza ele. Vom incepe cu inceputul.

Cuvantul voucher are originea in limba engleza de la verbul to vouch ce inseamna a confirma, a garanta sau a gira. Prin voucher se intelege un cupon virtual sau fizic care e garantat de o anumita persoana in conditii specifice si in general in anumite perioade si ofera posesorului avantaje la cumpararea unor servicii si produse sau accesul la ele.

Daca vrem sa abstractizam putin si bancnotele din hartie sau monezile sunt vouchere care sunt emise de BN si care au garantia valorii inscrise in teritoriul tarii noastre.

In mod normal un voucher se utilizeaza pentru a ii determina pe cumparatori sa se intoarca in magazin pentru a cumpara mai multe servicii si produse. Indiferent ca vorbim despre un voucher de fidelizare primit in urma unei achizitii sau despre un fluturas distribuit in mall care sa va determine sa intrati in magazin, aceste cupoane de reduceri sunt nelipsite din arsenalul de unelte utilizate de retaileri pentru a atrage cumparatorii.

Cel mai des puteti sa gasiti cupoane sau vouchere virtuale pe site-uri de reduceri cum este si al nostru sau in magazine si malluri, in pliante din casutele postale sau de sub stergatoarele de parbriz.

Cupoanele se utilizeaza drept unealta de marketing si prin urmare se vor gasi in aceleasi locuri unde se afla si cumparatorii mai exact oriunde in zone urbane.

In cazul in care vreti sa cumparati cupoane pentru prieteni e bine de stiut ca exista si cateva magazine online care va ofera aceste tipuri de servicii.

Sunt mai multe tipuri de vouchere pe care le putem intalni si fiecare aduce cate un avantaj.

Sunt vouchere cu reduceri procentuale pentru un anumit magazin. Conditiile inscrise pe aceste cupoane pot sa va limiteze numai la o anumita categorie de produse sau branduri.

Reducerile procentuale pentru cel de al doilea produs achizitionat. Tebuie sa mentionam ca in general produsul mai ieftin din cos va fi cel care va fi oferit gratis ori la pret redus.

Voucherele pentru achizitiile ulterioare din acelasi magazin presupun ca deja ati cumparat din magazin si ati primit un cupon care va fi valabil la runda urmatoare de cumparaturi din acelasi magazin ori lant de magazine.

Voucherul cadou se poate cumpara pentru prieteni si este un cupon care asigura o reducere in bani. Cumparatorul va plati suma care se va scadea din totalul cosului de cumparaturi al persoanei care va folosi acest voucher cadou.

Voucherul pentru cei care castiga un anumit concurs si voucherele de servicii sunt cele pentru persoanele care castiga concursurile organizate de magazine sau pentru cei care vor anumite servicii oferite de anumite magazine.

Leave a reply:

Site Footer