Ce este un hidrofor cu ejector jetd 110/22?

Ce este un hidrofor cu ejector jetd 110/22?

Hidroforul este un sistem de alimentare cu apa, pretabil atat pentru actiuni de alimentare de uz casnic, cat si industrial. Fiind dotat cu o electropompa, aceasta are proprietatea de a pompa apa la inaltimea necesara alimentarii, iar in acest fel fluidul poate fi directionat ulterior catre consumatorii directi.

Hidroforul reprezinta cel mai simplu si eficient sistem de alimentare, iar in ipoteza functionarii corecte el poate avea rezultate foarte bune. Pentru aceasta insa el trebuie folosit conform specificatiilor producatorilor, aceasta fiind singura regula necesara pentru a beneneficia de un produs la intreaga sa capacitate.

Daca privim modelul de hidrofor cu ejector Jetd 110/22 vom constata faptul ca acesta este destinat special lucrarilor de alimentare cu apa din puturi si fantani, fiind un hidrofor cu dubla aspiratie si adancime maxima de absorbtie de 24 de metri.

Puterea motorului este de 1100 W, iar inaltimea maxima de pompare este de 40 de metri. Debitul maxim de apa pe care il poate rula acest hidrofor este de 1,2 metri cubi pe ora, presiunea maxima la punctul zero este de 3 bari, iar greutatea produsului este de doar 16 kg.

Acest hidrofor cu ejector Jetd 110/22 este alcatuit dintr-o pompa submersibila autoamorsanta de suprafata, vas de expansiune, manometru, presostat, racord cu 5 cai, racord antivibrant si ejector. Ejectorul este componenta care faciliteaza procesul de absorbtie a apei, facand hidroforul mult mai fiabil si mai bun din punct de vedere al caracteristicilor tehnice.

Pompa submersibila este alcatuita din fonta, deci este rezistenta la socuri mecanice si apa, iar vasul de expansiune are 22 de litri, capacitate compatibila dealtfel cu mmodelul hidroforului.

Electropompa este autoamorsanta, iar acest lucru conteaza foarte mult, mai ales in situatia in care sistemul de absorbtie are bule de aer sau pierderi, hidroforul putand chiar si in aceste conditii sa absoarba apa.

Diametrul de absorbtie, ca si diametrul de refulare este de 1″, iar reglajul din fabrica al presiunii se incadreaza in intervalul 1,4-2,8 bari. Acest hidrofor cu ejector Jetd 110/22 este produs de catre Tricomserv, un nume deja cunoscut pe piata de profil, atat in randul utilizatorilor cat si printre distribuitori. Calitatea acestor produse este deja recunoscuta, producatorul oferind pentru acest  hidrofor cu ejector Jetd 110/22 o garantie de 2 ani.

Presiunea apei care alimenteaza o locuinta este foarte importanta si tocmai de aceea un astfel de  hidrofor cu ejector Jetd 110/22 este mai mult decat util pentru a deservi consumatorii stabiliti prin proiect. Pentru ca este un hidrofor de calitate, si este si economic de asemenea, el este cautat de catre majoritatea utilizatorilor pentru rezolvarea lucrarilor de alimentare.

Un astfel de hidrofor cu ejector Jetd 110/22 poate fi gasit in magazinul www.shop-einstal.ro, si poate fi achizitionat atat online, cat si in magazinul fizic, situat in Bucuresti.

Hidroforul fie el cu ejector sau nu, va ramane mult tim de acum inainte echipamentul cel mai utilizat pentru alimentari cu apa, iar modelele vor deveni in scurt timp ma complexe si mai eficiente, astfel incat fiecare utilizator sa fie multumit de achizitia facuta.

Leave a reply:

Site Footer