Ce este si cum se incarca o baterie externa?

Ce este si cum se incarca o baterie externa?

Datorita faptului ca pot sa fie utilizate atat pentru a purta o convorbire telefonica, dar si pentru a trimite mesaje scrise, pentru a naviga pe internet, pentru a socializa cu toti prietenii virtuali, dar si pentru o multime de alte scopuri, putem spune fara teama de a gresi ca in ultimul timp, am ajuns cu totii sa fim dependenti de smartphone-uri.

Tocmai din acest motiv, fiecare utilizator de smartphone, va cauta sa isi cumpere dispozitive care au fost scoase pe piata de catre cei mai renumiti producatori, pentru ca acestea au sanse foarte mari sa aiba o durata de viata mai mare.

Ei bine, pentru a te putea bucura mai mult timp de dispozitiv, trebuie sa il protejezi cu doua accesorii telefoane extrem de importante, si anume geamul de protectie pentru ecran, si husa protectoare.

In cazul in care alegi un telefon de la un brand de top, precum Samsung sau Apple, si il mai si protejezi cu aceste doua accesorii de protectie, atunci este evident faptul ca durata de viata a telefonului poate sa fie foarte mare.

Ei bine, poti sa optezi si pentru alte accesorii care sa fie compatibile telefonului tau, iar o baterie externa cu siguranta iti va putea fi de folos candva.

In ultimii ani, au aparut pe piata o multime de astfel de baterii externe, compatibile tuturor modelelor de telefoane care se comercializeaza. Un astfel de accesoriu este ideal, pentru ca il poti folosi atunci cand pleci cu autocarul intr-o excursie, sau atunci cand iti doresti sa iti incarci telefonul dar nu ai acces la o sursa de energie electrica.

In ceea ce priveste dimensiunile, forma si designul unei baterii externe, aceasta se aseamana destul de bine cu hard disk-urile externe. Referitor la greutatea acestor accesorii, ea va fi diferita, in functie de capacitate. Se pot gasi acumulatori externi care sa cantareasca mai putin de 100 de grame, dar poti sa gasesti si o baterie externa care sa fie mai grea de 200 de grame.

Exact ca si in cazul bateriilor pentru telefoane, capacitatea bateriilor externe este masurata in mAh, iar cu cat capacitatea bateriei externe este mai mare, cu atat si greutatea si dimensiunile vor fi mai mari.

Referitor la modul in care aceste baterii externe functioneaza, trebuie specificat faptul ca odata ce sunt descarcate, ele se vor putea incarca prin intermediul unui cablu usb, de la orice port al unui computer sau al unui laptop. Aceasta solutie este simpla, pentru ca atunci cand folosesti echipamentul, poti conecta si bateria pentru a se incarca.

O alta modalitate de incarcare a bateriei externe, este aceea in care primeste energie electrica de la un incarcator de priza, iar pentru a incarca bateria poti sa folosesti fie incarcatorul unui smartphone, fie incarcatorul unei tablete, si cu siguranta bateria se va incarca mult mai rapid decat dispozitivul.

Ultima modalitate de a incarca o astfel de baterie externa, este aceea in care se foloseste un stecher de priza integrat pe bateria externa, care poate sa fie conectat la orice priza normala.

Asadar, tinand cont de cat de utila este o baterie externa, dar si de faptul ca nu este deloc scumpa, cu siguranta ar fi pacat sa nu iti cumperi un astfel de accesoriu pentru telefon.

Leave a reply:

Site Footer