Ce este procedeul de blefaroplastie?

Ce este procedeul de blefaroplastie?

Procedeul de blefaroplastie este de fapt o interventie chirurgicala la nivelul pleoapelor, prin care se elimina excesul de piele si daca este cazul si excesul de grasime, si chiar si excesul de uschi, iar scopul unei astfel de interventii chirurgicale este acela de a reintineri aspectul ochilor.

Blefaroplastia este o procedura care poate sa fie combinate perfect cu alte procedure estetice faciale, pentru a avea un chip care sa para mult mai tanar si mult mai odihnit.

Pentru a stii daca te incadrezi si tu pentru o astfel de interventie chirurgicala, ar trebui sa treci pragul unui specialist mai intai de toate, insa in conditiile in care esti o persoana care are o sanatate mentala si fizica foarte buna, daca esti o persoana cu asteptari realiste, atunci cu siguranta esti o persoana potrivita pentru o astfel de interventie chirurgicala.

Referitor la acest tip de interventii chirurgicale, este important de mentionat faptul ca ele se efectueaza de cele mai multe ori asupra persoanelor care au implinit deja varsta de 35 de an, pentru ca de obicei aceste persoane incep sa “beneficieze” de semne de imbatranire ale corpului.

Cu siguranta insa, si persoanele care mostenesc aspectul de pleoape lasate sau umflate, pot sa opteze pentru o astfel de interventie chirurgicala, chiar daca au o varsta mai tanara.

Trebuie amintit faptul ca persoanele care au anumite probleme medicale, pot sa riste foarte mult atunci cand opteaza pentru o astfel de interventie chirurgicala, iar aici amintim in primul rand persoanele care au probleme cu glanda tiroida iar aici amintim hipotiroidismul sau boala lui Graves.

Aceste interventii pot sa fie deasemenea riscante si pentru persoanele care au ochiul uscat sau care se confrunta cu lipsa unei cantitati suficiente de lacrimi. Chiar si in cazul persoanelor care au hipertensiune sau alte boli cardiovasculare, ori in cazul persoanelor care sufera de diabet, aceasta interventie chirurgicala poate sa fie mai riscanta decat de obicei.

Ei bine, referitor la modul in care se realizeaza aceasta interventie chirurgicala, trebuie precizat faptul ca aceasta poate sa fie efectuata sub anestezie locala si sedare usoara, insa cu siguranta sunt si chirurgic care prefera sa lucreze sub anestezie generala.

O asemenea interventie chirurgicala dureaza de obicei intre una si doua ore, iar acest lucru depinde foarte mult de complexitatea si de amploarea procedurii, iar intr-o astfel de interventie chirurgicala, inciziile vor fi bine camuflate in pilul natural al pleoapei superioare, sau chiar si sub nivelul genelor pleoapei inferioare.

Este foarte important de precizat faptul ca persoanele care fumeaza si care au de gand sa opteze pentru o asemenea interventie chirurgicala, trebuie sa renunte la fumat cu cel putin doua saptamani inainte de operatia de blefaroplastie.

Iarasi este important de precizat faptul ca atat aspirina cat si alte medicamente anti inflamatorii pot sa provoace sangerari crescute, asa ca tot in aceasta perioada ar fi bine ca persoanele care au de gand sa opteze pentru o astfel de interventie chirurgicala, sa nu urmeze tratamente care contin astfel de medicamente, inaintea unei asemenea interventii chirurgicale.

Leave a reply:

Site Footer