Ce boala a invins Vanessa Youness Amal?

Vanessa Youness Amal este cunoscuta drept persoana care a reusit imposibilul, invangand scleroza in placi, aceasta fiind o boala despre care medicina alopata sustinea ca nu are nici un leac, iar bolnavii cu scleroza in placi (scleroza multipla) nu se pot vindeca.

Scleroza multipla (SM) este una dintre cele mai frecvente boli ale sistemului nervos central (creierul si maduva spinarii). Astazi, peste 2,3 milioane de oameni din intreaga lume au SM.

SM este o afectiune demielinizanta inflamatorie. Aceasta inseamna ca este cauzata de deteriorarea mielinei, un material gras care izoleaza nervii, actionand la fel ca acoperirea unui fir electric.

Mielina permite unui nerv sa-si transmita rapid impulsurile. Viteza si eficienta cu care sunt conduse aceste impulsuri permite realizarea unor miscari netede, rapide si coordonate, cu putin efort constient.

In SM, pierderea mielinei (demielinizare) este insotita de o perturbare a capacitatii nervilor de a conduce impulsuri electrice catre si dinspre creier. Aceasta produce diferitele simptome ale SM.

Site-urile in care se pierde mielina (placi sau leziuni) apar ca zone intarite (cicatrici): in scleroza multipla aceste cicatrici apar in momente diferite si in diferite zone ale creierului si maduvei spinarii. Termenul de scleroza multipla inseamna „multe cicatrici”.

Simptomele SM variaza mult si includ vedere incetosata, membre slabe, senzatii de furnicaturi, instabilitate si oboseala. Pentru unii oameni, SM este caracterizata de perioade de recidiva si de remisie, in timp ce, pentru altele, are un model progresiv. Pentru toti cei cu SM, face viata imprevizibila.

Dupa cum se poate vedea, scleroza multipla este o boala grava, si cel mai grav lucru este ca pana si cei mai mari specialisti in medicina si tratamente sustin ca nu are leac.

Cand se specializa pentru a deveni medic chirurg, Vanessa Youness Amal a primit primit o veste socanta, si anume ca are scleroza in placi (scleroza multipla).

Alte persoane ar fi cedat, insa nu si Vanessa Youness Amal, care a dorit sa afle care sunt cauzele care au declansat boala. A facut o multime de cercetari, si ajutata fiind de catre profesorului Stefan Stangaciu, a invins scleroza in placi.

Cel care i-a fost de ajutor in aceasta perioada, acest renumit medic si profesor Stefan Stangaciu, i-a promis Vanessei Youness ca nu va ajunge intr-un scaun cu rotile, si s-a tinut de cuvant.

Prin protocolul sau de tratament, aplicat cu disciplina chirugicala, Vanessa Youness Amal a reusit sa invinga o boala despre care se stia ca nu are leac. Aceasta poate fi privit ca un miracol.

Pentru ca persoanele cu suflet bun fac mereu fapte bune, dr. Vanessa Youness Amal a creat Fundatia YOUness, dar si clinica YOUness. Clinica a fost deschisa in anul 2016, si trateaza pacientii de scleroza multipla dar si de alte afectiuni grave. Aici pot fi aplicate tot felul de tratamente alternative si proceduri terapeutice.

Dupa 11 ani de cand a fost diagnosticata cu aceasta boala, pe care a si invins-o de-altfel, Vanesa Youness Amal, a scris alaturi de doctorul care i-a fost alaturi in procesul de vindecare, o carte menita sa salveze vieti, intitulata „Tratamentul pas cu pas al Sclerozei Multiple prin ApiFitoTerapie”.

Leave a reply:

Site Footer