Ce avantaje au calculatoarele second hand?

Ce avantaje au calculatoarele second hand?

Atunci cand ai de gand sa iti cumperi un calculator pentru acasa, cu siguranta te gandesti mai intai de toate sa iti cumperi un calculator nou.

Apoi, cand stai si analizezi cateva modele de calculatoare noi, observi ca acestea au preturi foarte mari, motiv pentru care incepi sa iti indrepti atentia spre echipamentele refurbished.

In ceea ce priveste raportul calitate – pret al acestor calculatoare, putem spune ca este mult mai atractiv decat raportul calitate – pret al calculatoarelor noi, asa ca dintre aceste doua categorii de echipamente, cele refurbsished ar fi mai indicate.

Ei bine, dar de ce sa nu iti indrepti oare atentia spre un calculator second hand in momentul in care ai de gand sa iti cumperi un echipament pentru acasa?

In conditiile in care vei cauta un echipament second hand pe care sa il folosesti fie in interes personal, fie in interes profesional, vei putea sa iti alegi unul din multimea de calculatoare second hand i7, iar astfel vei avea un calculator performant la dispozitie, cumparat cu un pret foarte atractiv.

Specificatiile tehnice ale acestor echipamente cu siguranta te vor convinge rapid ca ar fi cazul sa iti alegi un calculator second hand i7, mai ales ca acestea sunt si ieftine in comparatie cu aleleasi calculatoare care sunt refurbished sau noi.

Vei putea opta pentru un calculator second hand i5, in conditiile in care banii pe care ii ai la dispozitie nu iti ajung pentru achizitionarea unui calculator second hand i7, iar daca iti vei dori un echipament si mai ieftin, vei putea opta pentru un calculator second hand i3.

Ei bine, indiferent de ce tip de calculator second hand iti vei alege, trebuie sa stii ca primul mare avantaj al acestuia va fi pretul. Un calculator second hand va fi mereu mai ieftin decat unul nou sau decat unul refurbished care sa fie de aceiasi generatie.

Un calculator second hand complet (unitate centrala+mouse+tastatura), poate costa mai putini bani decat o singura unitate centrala noua sau decat o unitate centrala refurbished. Acesta este un alt avantaj al calculatoarelor second hand.

Apoi, trebuie sa tii cont si de faptul ca acum si calculatoarele second hand au o perioada de garantie la fel de mare precum calculatoarele refurbished sau precum calculatoarele noi, asa ca acesta este un alt mare avantaj pe care il au echipamentele second hand. Daca in trecut calculatoarele second hand nu aveau perioada de garantie iar in caz de defectiune utilizatorii suportau costurile reparatiei, acum lucrurile s-au schimbat foarte mult.

Calculatoarele second hand vin cu sistemul de operare Windows gata instalat, iar pe langa acesta ele mai vin si cu toate driverele instalate. Deci acesta este un alt mare avantaj pe care il au echipamentele second hand.

Asadar, dupa cum se poate observa, in momentul in care discutam despre calculatoare second hand, indiferent ca acestea sunt i3, i5 sau i7, ele au o multime de avantaje, asa ca se merita sa iti cumperi un astfel de echipament pentru acasa, mai ales daca ne gandim ca pana si anumite firme achizitioneaza echipamente second hand.

Leave a reply:

Site Footer