Ce avantaje au apartamentele din blocurile noi?

Ce avantaje au apartamentele din blocurile noi?

Romanilor nu le surade ideea de a locui in apartamentul altor persoane si de a plati chirie, motiv pentru care, fac tot posibilul pentru a aduna suficienti bani astfel incat sa isi permita sa plateasca avansul pentru a-si cumpara un apartament.

Multi sunt cei care isi indreapta atentia spre apartamentele vechi, dat fiind faptul ca acestea au preturi mai mici in comparatie cu apartamentele amplasate in blocurile recent construite.

Ceea ce nu multi oameni iau in calcul, este faptul ca apartamentele din blocurile care au o vechime considerabila, in mod evident vor necesita sa fie supuse renovarii, iar acest lucru este foarte costisitor.

In cele mai multe cazuri, finisajele interioare lasa de dorit in apartamentele vechi, este nevoie si de inlocuirea obiectelor de mobilier, iar din acest motiv, cheltuielile vor fi mult mai mari decat s-a calculat initial.

In aceste conditii, este mult mai rentabil ca persoanele care au nevoie sa isi cumpere o locuinta, sa isi indrepte atentia spre unele apartamente de vanzare Dorobanti, care se afla in blocuri recent construite.

Intr-adevar, apartamentele care se afla in imobile noi, au preturi mai mari decat apartamentele vechi, care se afla in imobile construite in anii 1970 – 1980, insa acesta este singurul dezavantaj.

Lista de avantaje a apartamentelor de vanzare amplasate in imobile noi Dorobanti, este insa plina de exemple. In primul rand, cumpararea unui apartament intr-un ansamblu rezidential Dorobanti, nu mai necesita investirea banilor in renovarea apartamentului.

De multe ori, cei care cumpara apartamente vechi, ajung sa investeasca in renovare, aproape cat au platit pentru apartament. In cazul apartamentelor noi nu se pune problema de astfel de cheltuieli.

Finisajele apartamentelor noi, sunt de cea mai buna calitate, iar acest lucru poate fi vazut de potentialii cumparatori, atunci cand merg la fata locului pentru a vedea cum arata aceste apartamente.

In mod evident, nu se compara calitatea finisajelor, cu cea existenta in imobilele vechi, unde totul trebuie inlocuit, de la gresie si faianta, la parchet si probabil usi de interior.

Apartamentele care se afla in imobilele construite acum cateva decenii, pentru a fi modificate in functie de preferintele cumparatorilor, necesita unele autorizatii, care pot fi greu de obtinut.

Unii isi doresc sa daramne de exemplu un perete, pentru a obtine un living open spage. Un asemenea living insa, poate fi intalnit intr-un apartament nou, fara a mai fi necesare diferite alte actiuni.

Apartamentele noi care se regasesc in cele mai renumite ansamble rezidentiale Dorobanti, sunt mult mai rezistente in caz de seism decat apartamentele vechi, amplasate in imobile construite inainte de revolutie. Acesta este asadar un alt mare avantaj al apartamentelor noi in fata celor vechi.

Dupa cum se poate vedea asadar din randurile de mai sus, atunci cand vine vorba de cumpararea unui apartament, oamenii pot alege un apartament nou, sau un apartament vechi.

Din foarte multe puncte de vedere insa, cea mai rentabila solutie este aceea de a opta pentru unul dintre cele mai noi apartamente de vanzare Dorobanti, indiferent de numarul camerelor sau etaj.

Leave a reply:

Site Footer