Ce avantaje are o pergola?

Ce avantaje are o pergola?

Cautati o modalitate de imbunatatire a calitatii experientei dvs. in aer liber? Doriti sa faceti o schimbare in punte sau terasa pentru a va oferi mai multa atractie vizuala? Aveti nevoie de un loc in care sa puteti stoca acele plante suplimentare in ghivece pe care le aveti? Ei bine, exista o solutie usoara pentru a realiza toate cele trei – adaugati o pergola!

O pergola este o structura simpla care va poate transforma curtea interioara si o transforma intr-un spatiu de viata in aer liber pe care il iubesti. Pentru unii oameni, pergolele pot arata ca structuri incomplete, deoarece sunt construite in mod obisnuit cu grinzi de acoperis si grinzi verticale fara un acoperis solid sau pereti, insa exista acum si pergole retractabile.

Dar, cel mai important este ca ele vin cu beneficii si pot ajuta la schimbarea intregului aspect al spatiului dvs. in aer liber. Exista multe motive pentru care ar trebui sa obtineti o pergola pentru casa dvs. Veti descoperi in continuare cateva motive pentru care ar trebui sa aveti o pergola acasa.

Ele creeaza un spatiu clar: o pergola poate adauga o definitie in curtea din spate. Puteti crea un lounge de divertisment sau o zona de luat masa, care este profunda, mai ales daca nu aveti o punte sau un patio. Daca doriti un scop precis in zona dvs. exterioara, o pergola este solutia perfecta.

Aveti intimitate: daca nu va place sa fiti expusi cand va bucurati de spatiul dvs. in aer liber, ar trebui sa obtineti o pergola. Desi este o structura deschisa, puteti crea confidentialitate adaugand draperii, zabrele sau ecrane pe o parte a pergolei.

Ele creeaza spatiu suplimentar pentru plante: puteti adauga spatiu suplimentar de gradina in zona dvs. exterioara cu o pergola. Puteti inchide plantele de la panouri si puteti crea o gradina superba in aer liber. O pergola este, de asemenea, potrivita pentru plante cum ar fi clematis, caprifoi, iedera, wisteria si vita de vie, deoarece acestea cresc de la sol si pot crea un plafon natural frumos, deoarece se interputa in placi.

Ele ofera protectie si umbre de elemente: O pergola va poate oferi o zona umbroasa frumoasa unde va puteti bucura de ziua de vara fara sa va faceti griji despre arsurile solare. Daca aveti un acoperis natural alcatuit din flori alpiniste, obtineti imediat un salon in aer liber unde va puteti relaxa. Exista, de asemenea, pergole care au un baldachin optional pe care il puteti deschide si inchide dupa cum este necesar.

Ele adauga valoare: Potrivit expertilor, puteti adauga pana la 20% la domiciliu, cu amenajare peisagistica atractiva. Spre deosebire de foisoare, pergolele sunt extrem de accesibile, dar pot aduce o imensa valoare casei dvs. Aceasta adauga o nota de frumusete si interes pentru zona dvs. in aer liber.

Puteti sa le combinati cu alte structuri: Unul dintre cele mai bune lucruri despre o pergola este ca poate fi folosit ca un plumb pentru alte structuri cum ar fi verandele sau chioscuri. De asemenea, puteti utiliza pergola dvs. ca un plumb catre un foisor solitar de pe usa din spate, creand o zona de viata in aer liber. Indiferent de ce alegeti, amintiti-va ca aceasta structura versatila nu trebuie sa fie pe cont propriu. De fapt, acesta functioneaza adesea cel mai bine atunci cand este combinat cu alte modele de curte.

Ele pot fi facute cu diferite materiale: o pergola este o structura accesibila care poate fi construita cu o varietate de materiale precum metalul, cedrul si chiar vinilul. Puteti construi una care se potriveste cu gustul, bugetul sau stilul casei dvs. Faptul ca aveti mai multe optiuni inseamna ca puteti gasi una perfect pentru casa dvs.

Ele creeaza un loc de divertisment: Toti iubesc petrecerile in aer liber si o pergola va ofera o zona de divertisment in aer liber, care este atractiva si versatila. Exista multe idei superlative pe care le puteti utiliza pentru a crea un spatiu in care puteti sa va apropiati de cei dragi, fie ca este vorba de o zona de luat masa sau de un lounge pentru a sta si a imparti o sticla de vin sau a savura o cafea in timp ce barfeaza!

Ele sunt frumoase: S-a mentionat ca o pergola este un plus atractiv pentru orice curte. Le puteti face chiar mai frumoase prin adaugarea de accesorii cum ar fi vase suspendate, lumini, perdele si multe altele. Puteti crea un spatiu de viata in aer liber pe care il iubiti adaugand elemente care se potrivesc personalitatii si stilului dvs.

Leave a reply:

Site Footer