Ce aplicatii pentru telefon cunosti pentru calatorii ?

Ce aplicatii pentru telefon cunosti pentru calatorii ?

Aplicatiile pentru smartphone-uri si tablete au revolutionat si au facilitat experienta calatorului in planificarea turului, in timpul sederii lor la destinatie si chiar si atunci cand sunt deja acasa amintindu-si de calatorie.

Printre infinitatea de aplicatii dedicate turismului, aici se reia cele mai bune ghiduri, cele care ajuta la a profita la maximum de fiecare loc si pentru a gasi exact ceea ce calatorul cauta… Si chiar, mult mai mult. In plus, de aici poti cumpara piese telefoane pentru reparatii.

Gogobot. Aceasta aplicatie are premisa de a face utilizatorul sa se simta ca un localnic in orice oras din lume. Pentru aceasta, ofera recomandari personalizate cu privire la restaurante, unitati de cazare si ce sa vezi si sa faci in fiecare loc. Gogobot permite sa ai itinerarii, sa asamblezi categorii si sa reordonezi lista de site-uri de vizitat.

Prin inregistrarea si intrarea in interesul utilizatorului, aplicatia incepe sa ofere recomandari in functie de gusturile personale. Comunitatea imensa de Gogobotters ofera sugestii organizate in functie de tipul de calator: aventurieri, iubitori de noapte, calatorii de lux sau cu buget redus, printre multe altele.

Iti permite sa profiti de experienta altor utilizatori cu experienta, sa te conectezi cu cei cu interese similare si sa le urmezi pe cele mai proeminente. In plus, arata prognoza meteo a urmatoarelor 5 zile ale orasului in care se afla utilizatorul sau destinatia calatoriei si permite sa trimiti imagini precum carti postale cu aventurile traite. Pentru Android si Apple Iphone/Ipad.

Viator. Este una dintre aplicatiile care conduce piata online a experientelor turistice. In interfata sa poti gasi si rezerva mai mult de 9000 de tururi si activitati in mai mult de 150 de tari. Puterea sa consta in gama larga de plimbari pe care le prezinta organizate in diferite tipuri de tururi: “Skip the line” -Skip the queue-, care permite sa rezervi un tur in grupuri mici si sa eviti sa astepti in marile atractii; tururi private; si experiente neobisnuite ca calatorul a fost, eventual, constient de, cum ar fi un atelier de a face parfumuri in capitala franceza.

Tururile sunt organizate pe categorii, cum ar fi spectacole si concerte, bilete, excursii si excursii in timpul zilei, cu familia, pe jos sau cu bicicleta, printre altele. Fiecare itinerar are o descriere detaliata, preturi, date, durata si opiniile celor care au facut aceeasi plimbare. Acestea pot fi platite cu cardul de credit, iar Viator ofera o garantie de pret care returneaza diferenta daca calatorul o gaseste mai ieftina in alta parte. Pentru cei care se inregistreaza, are reduceri la excursii in unele orase. Pentru Android si Apple Iphone/Ipad.

TouristEye. Aceasta aplicatie spaniola, achizitionata de renumitul ghid turistic Lonely Planet, este una dintre cele mai utile atunci cand planifici o calatorie: ofera recomandari despre locurile din apropiere in functie de locul in care se afla calatorul, are o lista de dorinte in care poti colecta idei de calatorie recomandate de alti utilizatori si permite sa salvezi texte, fotografii si harti a 10.000 de destinatii si 300.000 de locuri pentru a le accesa offline (odata descarcat ghidul).

Are mai mult de 800 de mii de utilizatori care lasa recenzii zilnice, opinii si sugestii despre fiecare loc vizitat.

Leave a reply:

Site Footer