Cate ceva despre senzualitate

Cate ceva despre senzualitate

Marilyn Monroe spunea ca un atuu al senzualitatii ei vine din faptul ca in momentul in care nu mai stie ce sa faca se misca la fel ca inainte numai ca face mult mai incet.

Efectul prin care ne incetinim miscarile ne va pune aceste miscari in valoare si va crea si o aura magica in jurul nostru care transmite mister, siguranta si detasare, elemente care in general sunt irezistibile.

In aceste momente femeile au si puterea sa opreasca universul determinandu-l sa se miste in acelasi ritm cu ele.

Tendinta mai multor persoane este sa asocieze sexualitatea cu senzualitatea. Trebuie sa stiti ca senzualitatea este mai mult decat sexualitate pentru ca reprezinta capacitatea noastra de a ne conecta la propria fiinta si de a comunica in primul rand cu noi insine generand o stare de bine.

Pentru acest aspect am discutat cu specialistii in materie de senzualitate de la un studio videochat Bucuresti.

Invatati sa va explorati corpul. Aflati tot ceea ce simtiti din punct de vedere senzorial si cu cat sunteti mai putin invatata sa faceti asta cu atata va va fi mult mai greu sa va intelegeti propriul corp. Dupa ce incepeti sa va acordati putin timp veti descoperi si beneficiile.

Oricat de ocupati ati fi corpul are nevoie de voi si in acele momente e recomandat sa va opriti din goana haotica din fiecare zi si sa incercati sa fiti prezente in toate miscarile pe care le faceti.

Fiti atenta cum va micscati in momentul in care doriti sa transmiteti ceva prin miscari si cand sunetele, imaginile, mirosurile sau texturile va aduc ceva nou.

Lucrul acesta va va face sa descoperiti sa sunt si momente cand nu sunteti de acord cu propria persoana si puteti sa ajustati acel comportament, miscari ori aparente care sa spuna lucruri car nu va reprezinta deloc.

Senzualitatea iese natural in veidenta in momentul in care nu va aflati in conflict cu propria persoana. Nu incercati sa fiti cum credeti ca vor altii ori cum credeti ca le sta bine altor persoane.

Utilizati momente de explorare pentru a va indeparta spre interior si spre ceea ce simtiti ca e confortabil pentru propria persoana pentru a ramane in armonie interioara. Miscarile naturale vor da celor din jur si o stare de confort pentru care vor avea in mod incostient tedinta se se apropie.

Atitudinea artificiala ii incarca pe cei din jur care pot sa se simta frustrati in cazul in care nu au contact in mod real cu persoana de langa ei si sa aiba si tendinta sa se retraga.

Cautati bucuria de a va simti bine. Gasiti bucuria prin care sa va simtiti bine cu propria persoana fara sa va refugiati in compania altor persoane. Va puteti opri pentru cateva minute la o cafenea pentru a va petrece singura putin timp fara sa vorbiti la telefon, fara sa cititi si pur si simplu pentru a va relaxa si rasfata.

Mereu sunt mai multe lucruri noi pe care propriul corp poate sa le invete si care pot sa va dea o stare de bine.

Leave a reply:

Site Footer