Cat de importanta este scafa de coafor intr-un salon

Cat de importanta este scafa de coafor intr-un salon?

Vizita intr-un salon de infrumusetare nu este doar o simpla vizita. Pentru majoritatea clientilor care frecventeaza aceste saloane dincolo de obiectivul de infrumusetare sta acela de relaxare.

O vizita intr-un salon poate veni dupa o zi incarcata la birou, cu termene limita de respectat, cu resposabilitati si mai multe sarcini de indeplinit in acelasi timp. Iar timpul pe care il acordam pentru a fi multumiti de aspectul nostru fizic poate fi o excelenta ocazie de relaxare.

Asadar, cat de importanta este o scafa de coafor intr-un salon de infrumusetare?

In primul rand este important de mentionat faptul ca printre primele motive care il determina pe client sa se reintoarca in salon pentru alte servicii se numara si confortul creat.

Alaturi de ambianta, de serviciile profesionale, de atentia acordata, de calitatea conversatiilor din timpul activitatii, de igiena locului si de multe alte aspecte clientul va reveni in acelasi salon daca toate acestea l-au facut sa se simta exact asa cum si-a dorit. Dar confortul ramane unul dintre factorii primordiali.

Alegerea scafei de coafor necesita inspiratie si trebuie realizata cu multa atentie. Acest instrument indispensabil intr-un salon de coafura este folosit pentru spalarea parului si impune o anumita pozitie din partea clientului.

Clientul se aseaza pe un scaun usor inclinat si isi sprijina capul de un suport care se afla pe scafa de coafor pentru ca parul acestuia sa fie accesibil pentru spalare. In acest moment o pozitie inconfortabila poate determina o stare de indispozitie din partea clientului care poate aduce dezavantaje ambelor parti.

Un client deranjat va fi cel mai probabil un client nemultumit. O stare de indispozitie va conduce spre o comunicare ineficienta cu clientul si implicit, spre imposibilitatea de a afla care sunt dorintele acestuia cu privire la diferite servicii de infrumusetare pentru a-i oferi exact ce isi doreste.

Asadar, este extrem de importanta alegerea unei scafe de coafor si a unui suport pentru gat pentru confortul celui care este asezat pe scaun. Pentru un efect maxim se poate realiza chiar si un masaj capilar de care clientul va fi foarte incantat.

Leave a reply:

Site Footer