Cat de greu este sa gasiti smartphone-ul perfect?

Cat de greu este sa gasiti smartphone-ul perfect?

In prezent, fiecare persoana detine cel putin un smartphone. Acest lucru este firesc dat fiind faptul ca dispozitivele pot fi utilizate in atat de multe scopuri. Daca intentionati sa renuntati la vechiul dispozitiv, pentru a va cumpara unul nou si mai performant, cu siguranta trebuie sa luati cateva lucruri in considerare, pentru a face cea mai buna alegere.

Alegeti un sistem de operare

In ceea ce priveste sistemul de operare, aveti doua optiuni de luat in calcul: Android si iOS. Ambele sunt usor de utilizat si accepta o mare varietate de aplicatii si jocuri. Android ofera o gama mai larga de dispozitive la preturi diferite, ofera mai multe optiuni de personalizare si suita excelenta de servicii si aplicatii Google este incorporata

IOS-ul Apple ofera o experienta mai uniforma, accesibila, este mai sigur, iar experienta si calitatea aplicatiilor din App Store este ceva mai buna.

Ecran

Veti petrece multe ore privind ecranul telefonului, asa ca asigurati-va ca acesta are dimensiunea ideala, si o buna rezolutie. Va recomandam un minim de Full HD, care va fi 1920 x 1080 pixeli, sau poate 2160 x 1080 pixeli daca telefonul are un raport modern de aspect 18: 9. Orice ecran este de 1080p sau mai mare va fi suficient de clar. In ceea ce priveste tehnologia de baza, ecranele OLED au un contrast mai bun, cu negre mai profunde decat ecrane LCD si le preferam in general.

Performanta buna

Acest lucru va fi determinat in principal de doua lucruri: procesorul si memoria RAM. Cel mai important este procesorul, pentru ca de el depinde viteza telefonului, dar si viteza energetica. Cat despre memoria RAM, cel putin 4 GB ar trebui sa alegeti.

Camera foto

Camera foto este un alt detaliu care trebuie luat in calcul, mai ales in cazul in care folositi foarte des dispozitivul pentru a face poze. Conteaza si numarul megapixelilor, dar si celelalte caracteristici ale camerei.

Durata de viata a bateriei

Bateriile detasabile sunt rare in zilele noastre, asa ca doriti sa alegeti un telefon care sa tina cat mai mult timp incarcat. Verificati consensul privind durata de viata a bateriei in recenzii. Evaluarea mAh va va oferi unele indicatii, dar capacitatea este afectata si de dimensiunea ecranului, rezolutia si software-ul. Alegeti un smartphone care are bateria de cel putin 3000 mAh.

Spatiu de stocare

Ultimele smartphone-uri vin in general cu suficient spatiu de stocare incorporat. Va recomandam un minimum de 32 GB, dar 64 GB reprezinta o solutie si mai buna. Deja, 128, 256 sau 512 GB ineamna mult.

Brand

Cu siguranta trebuie sa tineti cont si de brand. Puteti opta pentru telefoane mobile Huawei, daca doriti smartphone-uri Android la cele mai bune preturi. Acestea dispun de specificatii similare dispozitivelor Samsung. Daca doriti sa optati pentru sistemul de operare iOS, atunci veti alege un model iPhone.

Pret

Nu in ultimul rand, pretul conteaza foarte mult cand alegeti telefonul. Exista telefoane mobile Huawei care au preturi atractive in comparatie cu dispozitivele Samsung sau iPhone. Alti producatori au telefoanem mai ieftine, dar nu de o calitate foarte buna.

Leave a reply:

Site Footer