Castile bluetooth si proprietatile acestora

Castile bluetooth si proprietatile acestora

Atunci cand vrei sa-ti cumperi un set de casti bluetooth pentru noul tau smartphone, trebuie sa tii cont de anumite caracteristici foarte importante, pe care acestea le pot avea sau nu. Accesorii telefoane complete si de calitate, pot fi gasite pe MagazinGsm.ro!

Incercam mai jos, sa va oferim o lista cu cele mai importante dintre acestea, care va vor imbogati experienta in utilizare, o data ce ati cumparat castile:

1. Viata bateriei (durata de functionare).
Iata un principiu de baza, in ceea ce priveste castile mono: daca nu-ti place sa le incarci prea des, cumpara unele mari. Unele dintre modelele de dimensiuni respectabile, asa cum ar fi Plantronics M55, pot functiona pe o perioada de pana la 10 ore, la o singura reincarcare;

Modeulul Voyager 5200 (un model mult mai scump), functioneaza doar 6 ore la o incarcare completa. Dar, ai grija!
Exista cateva firme aici, ce nu asigura nici macar 2-3 ore de functionare, ca de exemplu Jabra Stone Line. Pentru a stii cat functioneaza un set de casti dupa o incarcare completa, citeste review-uri pe internet, inainte de a te decide ce sa cumperi.

2. Comfortul.
Aici, alegerea este foarte personala. Cele mai bune casti in-ear (in ureche), sunt disponibile intr-o multitudine de stiluri si marimi pentru a se potrivi in interiorul urechii fiecarei persoane, plus optiunea unei huse care sa imbrace urechea, pentru a nu lasa casca sa cada.

Nu in ultimul rand, castile nu trebuie sa te incomodeze in nici un fel, iar dupa cateva ore de purtare, nu trebuie sa te simti jenat sau mai grav sa te doara urechea, etc.

De aceea, trebuie sa alegi niste casti construite bine, cu material acoperitor ce protejeaza pielea omului si nu doar plastic. Castile de acest gen totusi, sunt ceva mai scumpe.

3. Stilul.
Un set de casti bluetooth pentru mobil, nu reprezinta o alegere evidenta si imediata, pentru multe persoane, asta si datorita motivelor pentru care ar folosi astfel de casti. Sunt recomandate si sunt alese mai ales de catre persoanele ce executa diverse activitati in aer liber, care fac jogging sau fitness, etc.

4. Range (raza de acoperire).
Majoritatea castilor bluetooth au o raza de acoperire de pana la 10-15 metri, care daca este depasita, provoaca scaderea semnalului, intreruperi in stream-ul audio si artefacte digitale. Castile de dimensiuni mai mari ce poseda totodata si antene mai mari si mai puternice, pot avea o raza de acoperire mai larga. Voyager 5200 de exemplu, au o raza de acoperire de pana la 20m.

5. Pretul.
Pretul ideal al unor casti bluetooth foarte performante nu ar trebui sa depaseasca pragul psihologic de 99 de dolari.
Poti gasi astfel de modele (de pana la 100 de dolari) chiar si cu discount in anumite magazine, la preturi de 70 sau 80 de dolari, trebuie doar sa stii unde sa cauti si sa ai putina rabdare. Poti gasi de cele mai multe ori modele destul de decente si la preturi sub 50 de dolari, dar pentru a fi sigur ca ai cumparat ceva de calitate, te sfatuim sa platesti ceva mai mult.

Leave a reply:

Site Footer