Căști wireless pentru sport Bose Soundsport cu protecție împotriva umezelii și transpirației

Căști wireless pentru sport Bose Soundsport cu protecție împotriva umezelii și transpirației

Căștile wireless pentru sport Bose Soundsport îți oferă un sunet clar și puternic și fără fir. Sunt concepute pentru a rămâne la locul lor confortabil. Sunt dotate cu tehnologii de ultimă generație, astfel încât să îți poți face antrenamentul așa cum îți dorești.

Când a venit vorba de tehnologia acestor căști, producătorii s-au concentrat pe fiecare mic detaliu – de la reglarea circuitelor pentru un sunet îmbunătățit, până la modificarea poziției antenei pentru o putere maximă a semnalului Bluetooth.

Modelele de căști wireless pentru sport Bose Soundsport stau fixe în urechi, chiar dacă telefonul este în mână, în buzunar, legat de braț sau așezat deasupra benzii de alergare și de asemenea,  nu există niciun fir care să te încurce. Urechile ies în evidență, dar dispozitivul rămâne pe loc.

Aceste căști au o combinație de confort și stabilitate de neegalat. Acest lucru se datorează faptului că duza a fost proiectată StayHear + Sport, pentru a răspândi uniform contactul în jurul urechii, în timp ce aripioarele se conformează în mod natural cu forma crestei superioare a urechii.

Nu vor cădea și vor rămâne confortabile în urechi. Astfel, te poți concentra pe atingerea performanțelor la antrenamente.

Puterea maximă pentru performanțe maxime

O performanță atletică mai bună necesită ani de efort. Același lucru este valabil și pentru ingineria performanței căștilor. Producătorii au lucrat la performanța căștilor zeci de ani. EQ-ul optimizat pentru volum și procesarea digitală a semnalului Bose, fac ca muzica să sune completă și echilibrată la orice volum. Indiferent cât de aglomerată este sala de antrenament, lista ta de redare pentru antrenament te va menține energizat.

Cu căștile wireless pentru sport Bose Soundsport niciodată nu trebuie să te temi că vei transpira și căștile se vor deteriora. Apa și căștile nu au nimic în comun, deoarece, folosesc  o plasă hidrofugă în porturile deschise, și astfel, se poate menține interiorul uscat și complet funcțional. Aceste căști nu se tem de sudoare sau ploaie și de aceea, pot fi folosite în orice condiții ale vremii.

Chiar dacă vei transpira în sala de gimnastică sau vei alerga prin ploaie, acestea sunt căști sport construite pentru a fi utilizate la tot pasul. Porturile acustice sunt poziționate pentru a rezista transpirației și intemperiilor, iar stratul hidrofob ține umezeala la distanță.

O singură încărcare – 5 ore de funcționare

La o singură încărcare, căștile rulează timp de până la cinci ore – suficient de lungi pentru a-ți termina orice antrenament. La terminarea antrenamentului, așează-le în husa lor pentru a-și reveni.

Se vor menține protejate și oferă două încărcări suplimentare (sau până la 10 ore de viață a bateriei) pentru a le menține gata de reutilizare. În plus, o încărcare rapidă durează 15 minute și îți vor oferi 45 de minute de funcționare.

Aplicația Bose Connect îți oferă acces ușor la tot ce are de oferit produsul tău. Poți obține sfaturi, poți afla despre caracteristicile produsului și îți poți personaliza setările, astfel încât să poți petrece mai mult timp bucurându-te de muzică în loc să le configurezi.

Leave a reply:

Site Footer