Care sunt problemele cunoscute ale dispozitivelor iPhone XS?

Care sunt problemele cunoscute ale dispozitivelor iPhone XS?

Daca doriti sa va cumparati un dispozitiv iPhone XS, cu siguranta este indicat ca pe langa specificatiile tehnice notabile ale acestui smartphone, sa cunoasteti si problemele comune ale acestor dispozitive, pentru ca mai apoi sa nu regretati alegerea facuta. Veti descoperi cateva exemple de probleme comune pentru iPhone XS, dar si cum sa treceti mai usor peste acestea.

Probleme de sunet in iPhone XS

Sunetul pe care il obtineti de la difuzoarele stereo ale acestui dispozitiv trebuie sa fie clar si tare. Cu toate acestea, sunetul poate parea crapat sau inabusit. Incercarea catorva lucruri va poate ajuta sa restaurati si problema sunetului.

Metoda 1: Reporniti sau resetati hard dispozitivul

 • Repornirea iPhone XS sau resetarea hard a telefonului pot elimina problema sunetului fisurat.
 • Daca observati inca problema, puteti incerca sa porniti si sa opriti Bluetooth si daca telefonul nu reuseste sa scape de problema, trebuie sa verificati daca murdaria sau praful blocheaza Lightning Dock sau grila difuzoarelor.

Metoda 2: Scoaterea carcasei sau schimbarea LTE

Daca utilizati o carcasa pentru dispozitiv, puteti incerca sa o indepartati sau sa comutati LTE pentru a verifica problema sunetului fisurat pe dispozitiv.

 • Accesati Setari si atinge Celular.
 • Atingeti optiunea Date celulare de pe dispozitiv si atingeti activarea LTE.
 • Atingeti Doar date.
 • Daca microfonul este inca problematic, restaurarea dispozitivului de la backup poate rezolva problema. Daca problema nu reuseste, cel mai probabil va fi nevoie sa duceti dispozitivul intr-un service gsm, acolo unde incepand de la o inlocuire display iPhone XS, si pana la inlocuirea difuzoarelor sau a altor componente, ori reparatii software, specialistii in reparatii iPhone se pot ocupa de orice problema.

Probleme ale ecranului

IPhone XS vine cu ecranul OLED. Chiar daca afisajul este atractiv, este susceptibil sa se aprinda. Daca afisarea dispozitivului este lasata aprinsa o perioada lunga de timp, puteti gasi imaginile statice, cum ar fi pictogramele aplicatiei care se aprind pe ecran.

Aceasta problema poate afecta dispozitivul daca nu sunteti atent. Desi actualizarea software poate rezolva aceasta problema, exista si alte metode care sa va asigure ca problema poate fi remediata.

Metoda 1: Modificarea timpului de oprire a ecranului

 • Mergeti la Setari.
 • Selectati optiunea Afisare si luminozitate.
 • Accesati Blocarea automata pentru a alege un timp de oprire mai scurt.

Metoda 2: Reglarea luminozitatii ecranului

 • Dupa ce ati ridicat Centrul de control din partea dreapta sus a dispozitivului, trebuie sa-l reglati manual cu ajutorul unui glisor de ecran.
 • Dupa aceasta, trebuie sa activati Luminozitatea automata dupa ce mergeti la Setari, Generalitate, Accesibilitate, Afisaj si Locatii.

Daca nici in urma actualizarii software, si nici in urma respectarii acestor pasi problema nu este remediata, cel mai probabil va fi necesar sa va duceti telefonul in service. Acolo, cei mai buni specialisti in reparatii telefoane vor gasi cea mai buna solutie de rezolvare a problemei.

Corectiile comune disponibile pentru rezolvarea problemelor de pe iPhone sunt usoare si puteti incerca sa le efectuati personal acasa. Repornirea telefonului, instalarea actualizarilor software si resetarea telefonului pot rezolva cateva dintre aceste probleme cu care va puteti confrunta. Puteti incerca, de asemenea, sa vizitati un service gsm care presteaza reparatii iPhone, in vederea remedierii problemei cu care va confruntati.

Leave a reply:

Site Footer