Care sunt cele mai utile aplicatii intr-o excursie?

Care sunt cele mai utile aplicatii intr-o excursie?

Inca de mici obisnuim sa petrecem timp cu ceilalti in natura, iar in prezent multe persoane prefera sa plece spre locuri indepartate de casa. Pentru a se bucura de o experienta placuta in concendiu sau exursie, turistii prefera sa instaleze diferite aplicatii deoarece acestea ii vor ajuta de fiecare data cand intampina vreo problema.

In cazul in care si tu doresti sa pleci in concediu sau vacanta, noi iti sugeram sa instalezi urmatoarele tipuri de aplicatii. Cu siguranta, acestea te vor ajuta oricand!

  1. GPS

Daca tu esti persoana care conduce, atumoat vei avea nevoie si de un GPS bun. Accesand magazin play sau App Store, vei putea gasi un numar mare si variat de aplicatii de tip GPS. In functie de preferintele proprii, o poti alege pe cea care consideri ca va raspunde intotdeauna nevoilor tale. De altfel, in momentul in care vrei sa descarci o astfel de aplicatie, nu uita sa accesezi recenziile, pentru a vedea si opiniile celorlaaltor utilizatori.

GPS este extrem de util in timpul unei calatorii cu masina. Acesta iti va arata intotdeauna cea mai scurta si buna ruta pe care o poti alege. Pentru a realiza aceste setari, asigura-te ca locatia telefonului tau este activata. Totusi, in momentul in care telefonul nu mai primeste semnal, aplicatia se poate bloca, insa poate reveni rapid la normal.

  1. Media Play

Un media play bun este necesar in timpul oricarei excursii, indiferent daca este road trip sau campign. Poti descarca media play-uri care au spatii de stocare online (printre acestea se numara Spotify si SoundCloud) pentru a accesa mult mai repede playlisturile preferate.

Avantajul acestor tipuri de media play este ca pot functiona si in regim offline. De altfel, numarul de playlisturi este nelimitat, astfel incat toti prietenii tai sa isi poata faca un playlist personalizat.

Daca pleci in camping poti sa iti aduci si boxa bluetooth deoarece aplicatiile sunt compatibile cu astfel de gadgeturi.

  1. Aplicatia pentru apa

Aplicatiile pentru consumul apei sunt extrem de utile. In momentul in care trebuie sa bei apa, telefonul tau va porni alarma. Astfel tu vei putea ramane hidratat pe intreaga durata a vancatei. In ciuda faptului ca acesta aplicatie poate parea inutila, de fapt, poate ajuta la pastrarea sanatatii, prin evitarea deshidratarii si reglarea tensiunii arteriale.

Multe aplicatii pentru baut apa prezinta si elemente de masurare (cana, pahar, sticla sau litri si metri cubi), iar tu vei putea intotdeauna raporta cantitatea exacta de apa pe care o consumi zilnic.

  1. Jocuri minimaliste

In momentul in care stai pe scaunul din dreapta, poate fi extrem de plictisitor. Asadar, cea mai buna solutie este sa iti descarci cateva jocuri minimaliste, care functioneaza perfect si in regim online.

Printre cele mai populare astfel de jocuri se numara cele cu numere, matematica, obiecte sau chiar jocurile pentru copii. In acest mod, ii vei putea tine companie soferului fara a te plictisi. Totusi, in cazul in care in masina se afla mai multe persoane puteti incepe chiar o mica competitie, astfel incat sa puteti vedea cine este cel mai bun.

Un document de stocat si un scaner pe care nu il putem transporta in buzunare? In acelasi buzunar in care avem de fapt ceva care ne poate ajuta ca un scaner, acesta este smartphone-ul care este suficient pentru a „echipa” cu aplicatii specifice. Dintre numeroasele disponibile, am selectat 7 care pot face asta pentru noi.

Ce aplicatii sa ai mereu cu tine atunci cand lucrezi din vacanta?

Atunci cand lucrezi din vacanta pe telefon, este recomandat sa nu uiti de o folie de sticla pe care sa o pui pe telefonul tau. De asemenea, o recomandare este sa incerci sa stai cat mai mult posibil departe de ecran, pentru a te asigura ca obtii avantajele concediului si anume relaxare.

Camscanner

Disponibil pentru Android, iOS si Windows Phone, permite scanarea documentelor (in .pdf, .jpg si cu ocr in versiunea platita) prin intermediul camerei smartphone. Ofera cateva functii de decupare si imbunatatire automata a imaginii, precum si un mod de scanare in lot care economiseste timp efectuand mai multe operatii impreuna. Pe partea negativa, versiunea gratuita, pe langa bannerele publicitare, are un filigran pe documente.

Google Drive

Aplicatia Google Drive pentru Android ofera functia de scanare si, de asemenea, recunoasterea optica a caracterelor (OCR) pentru a permite modificarea. Aplicatia este foarte usor de utilizat, deoarece trebuie doar sa alegi functia de scanare din Add New of Drive pentru a vedea documentul depus in cloud Google.

Genius Scan. Pentru Android si iOS

Genius Scan realizeaza rapid si usor fotografii ale documentului, imbunatatind automat imaginea inainte de a o converti in pdf. Unele instrumente de editare sunt disponibile impreuna cu aplicatia, cum ar fi decuparea automata, iar versiunea cu plata iti ofera posibilitatea de a salva in servicii de stocare in cloud, cum ar fi Dropbox, Evernote, Google Drive si altele.

Leave a reply:

Site Footer