Care sunt cele mai interesante atractii din Bucuresti?

Care sunt cele mai interesante atractii din Bucuresti?

Dupa cum bine stiti, Bucurestiul care este si capitala Romaniei, este cel mai mare si cel mai important oras al tarii. In cazul in care doriti sa vizitati pentru prima data capitala, insa calatoriti din orase precum Cluj Napoca, Timisoara, Constanta sau Iasi de exemplu, cel mai probabil doriti sa ajungeti rapid la destinatie, asa ca veti calatori cu avionul.

Este o idee inteleapta aceea de a calatori cu avionul spre Bucuresti, in conditiile in care puteti accesa https://www.premierrentacar.ro/Rent-a-car-Bucuresti-Otopeni, pentru a inchiria o masina pe durata sederii dvs. in capitala Romaniei.

In functie de preferintele personale, dar si in functie de bugetul pe care il alocati inchirierii masinii, accesand https://www.premierrentacar.ro, veti descoperi o flota de masini impresionanta. Sunteti fani au SUV-urilor? Ei bine, in acest caz, Premier rent a car va poate oferi spre inchiriere autoturisme din aceasta clasa. Puteti alege un model Audi Q7, sau un model BMW X6.

Sunteti fani BMW? Ei bine, de la Premier rent a car, puteti inchiria un model BMW seria 3 automat, sau puteti opta pentru un model BMW 525 X Drive. In cazul in care sunteti fani Mercedes, aveti de-asemenea posibilitatea de a opta pentru modele precum Mercedes E Klasse Automat, sau Mercedes C Klasse Automat. Daca in schimb veniti in capitala cu intreaga familie, atunci puteti inchiria un autoturism Mercedes Vito.

Doriti sa conduceti prin Bucuresti o masina economica? In aceste conditii, fie puteti opta pentru un model Seat Leon, fie puteti inchiria un model Opel Astra J, un model Renault Clio sau un Skoda Rapid.

Dupa cum puteti vedea, Premier rent a car va ofera posibilitatea de a inchiria diferite masini, de la SUV-uri la limuzine sau masini economice, in functie de preferinte si de buget. Tot ce trebuie sa faceti este sa accesati site-ul ttps://www.premierrentacar.ro/, si sa selectati masina pe care doriti sa o inchiriati, si sa selectati perioada in care veti dori sa folositi masina respectiva. Apoi, cand veti ajunge pe aeroport, veti putea intra in posesia cheilor masinii, si veti putea incepe calatoria prin capitala. Iata cateva dintre cele mai interesante atractii din Bucuresti, pe care cu siguranta nu trebuie sa le ratati.

Palatul Parlamentului

Bucurestiul este fara indoiala un oras al contrastelor. In apropiere de pitorescul centru vechi si peste raul Dambovita se ridica Palatul Parlamentului, cel mai greu din lume si a doua cea mai mare cladire administrativa, dupa Pentagon. Colosalul edificiu de 1.100 de camere, sediul de astazi al Parlamentului Romaniei, a fost construit de fostul dictator Nicolae Ceausescu.

Manastirea Stavropoleos

Situata in Centrul Vechi, Manastirea Stavropoleos a fost construita in 1724 in stil Brancovenesc – un amestec de arhitectura bizantina, renascentista, otomana si baroca. Celebra pentru corul sau, aceasta manastire ortodoxa crestina, a carei curte primitoare este marginita de geranii rosii, are si o colectie grozava de peste 8.000 de carti religioase si muzicale.

Parcul Cismigiu

Deschisa in 1847 si fiind cea mai veche gradina publica ale orasului, Gradina Cismigiu acopera aproximativ 16 hectare chiar in centrul orasului. Caile sale serpuitoare romantice, umbrite de copaci verzi luxuriante sunt perfecte pentru o plimbare, ceea ce o face o oaza de liniste in mijlocul capitalei pline de viata.

Cimitirul Bellu

Daca Parisul are Père Lachaise, Bucurestiul are Cimitirul Bellu. Acest cimitir istoric este locul de odihna final al multor artisti romani celebri, actori, oameni de stiinta, sportivi sau alte personalitati. Dar mormintele cele mai interesante sunt adesea cele ale membrilor familiilor aristocratice. Adesea aluzie la evenimente dramatice, acestea sunt insotite de statui frumoase din marmura, si ingeri, sau monumente si memoriale la scara larga.

Palatul Primaverii

Pe masura ce povestile dictatorilor merg, in timp ce alte parti din Bucuresti sufereau de lipsa de energie electrica si caldura, intr-o anumita vila din nordul Bucurestiului era intotdeauna multa apa pentru a umple o piscina decorata cu mozaic si pentru a incalzi energia pentru sera exotica. In plus, Palatul Primaverii, caminul fostului dictator Nicolae Ceausescu si al familiei sale, avea chiar si robinetele placate cu aur in baia principala, precum si un spa privat. Astazi fiind un muzeu, resedinta poate fi vizitata de catre turisti.

Palatul Cotroceni

Din 1991 resedinta presedintelui Romaniei, Palatul Cotroceni, a impartit in istoria zbuciumata a orasului. O fosta resedinta regala a regelui Carol I, de indata ce regimul comunist a fost instituit in tara in 1947, a fost confiscat si l-a transformat in sediul partidului comunist. Partea care este deschisa publicului, Muzeul Cotroceni, are la dispozitie o colectie mare si valoroasa de carti, picturi, sculpturi si icoane.

Pentru a vizita toate aceste obiective turistice ale capitalei, cu siguranta veti avea nevoie de o masina pe care sa o folositi pentru a va deplasa prin oras. In aceste conditii, Premier rent a car reprezinta solutia dvs., pentru ca dupa cum ati putut vedea la inceputul articolului, va poate oferi spre inchiriere atat masini scumpe, cat si masini economice, in functie de posibilitatile dvs.

Leave a reply:

Site Footer