Cele mai dragute jocuri de incercat pe telefon

Care sunt cele mai dragute jocuri de incercat pe telefon

Daca intentionezi sa stai toata ziua cu mana pe telefon, in jocuri, o vizita la carcase iPhone este chiar recomandata, pentru ca dispozitivul tau are nevoie de protectie.

Stardew Valley

Stardew Valley este un alt joc agricol foarte promitator, care include elemente RPG. Jocul se refera in principal la agricultura, dar vine si cu mini-jocuri pe care le poti juca pentru distractie. De asemenea, include tone de optiuni de personalizare, pe care le veti folosi pentru a va personaliza fermierii.

Va trebui, de asemenea, sa-ti intemeiezi o familie si exista 12 candidati din care poti alege. In plus, vei explora pesteri si vei intalni monstri mortali. Per total, Stardew este un joc foarte complet si iti va placea. Costa 40 de lei, fara achizitii suplimentare in aplicatie. De asemenea, il puteti juca gratuit cu Google Play Pass, fiind disponibil si pe IOS, de asemenea.

Minecraft

Minecraft este unul dintre cele mai complete jocuri din toate timpurile si include si elemente de agricultura. Poti construi literalmente orice in Minecraft, iar Farmhouse nu face exceptie. Puteti, de asemenea, sa va construiti o ferma, sa faceti animale, sa strangeti recolte si multe alte lucruri. Daca vrei sa-ti explorezi latura creativa, Minecraft este cu siguranta o optiune solida pentru tine.

WeFarm

WeFarm este unul dintre cele mai bune jocuri cu ferme de pe Android. In acest joc, vei face agricultura, vei hrani animalele si vei face tot ceea ce fac fermierii. Jocul include, de asemenea, misiuni pe care le poti indeplini pentru a castiga recompense si obiecte care te vor ajuta sa progresezi. In plus, va veti cunoaste vecinii si va veti face noi prieteni. Puteti obtine jocul gratuit, dar exista achizitii integrate.

Farming Simulator 20

Farming Simulator 20 este un alt joc agricol foarte promitator, care ofera cea mai buna experienta agricola. Jocul vine cu peste 1000 de vehicule si unelte pe care le veti folosi pentru a va recolta culturile.

De asemenea, vei fi responsabil de hranirea animalelor si de vanzarea laptelui si a lanii pentru recompense. In plus, veti fi responsabil de ingrijirea si calarirea cailor pentru a va explora domeniile. Acesta este un joc premium, pe care il puteti obtine pentru 32 de lei

Little Big Farm

Daca sunteti in cautarea unui joc de agricultura offline, ar trebui sa-l luati in considerare pe acesta. Little Big Farm este, fara indoiala, unul dintre cele mai bune jocuri agricole offline pentru Android din 2022. In acest joc, iti vei construi ferma de la zero si vei fi responsabil si de decorare. Va veti creste animalele si veti recolta. In plus, veti gati mancare delicioasa si va veti distra. Puteti juca jocul gratuit, dar exista achizitii integrate.

FarmVille 2: Rural Getaway

FarmVille 2: Rural Getaway este unul dintre cele mai bune jocuri cu ferme de pe Android. In acest joc, vei trai viata unui fermier si vei recolta diferite tipuri de culturi.

De asemenea, va veti construi ferma de la zero si veti avea optiunea de a o personaliza complet dupa bunul plac. In plus, ai optiunea de a face schimb de obiecte cu alti jucatori si de a te distra. Puteti juca jocul gratuit, dar exista reclame si achizitii in joc.

Leave a reply:

Site Footer