Care sunt cele mai descarcate aplicatii din lume?

Care sunt cele mai descarcate aplicatii din lume?

O aplicatie chineza conduce clasamentul descarcarilor, potrivit celui mai recent raport al Sensor Tower. Este o retea sociala populara care a detronat WhatsApp.

TikTok a fost cea mai descarcata aplicatie la nivel mondial in ianuarie 2020, cu peste 104,7 milioane de instalari pe dispozitive mobile. Aceasta a reprezentat o crestere de 46% fata de ianuarie 2019.

Astfel, Tik Tok a scos WhatsApp de pe podium, care pana luna trecuta a condus clasamentul si se afla acum pe locul doi, cu 90,6 milioane de instalatii, potrivit celui mai recent raport sensorTower.

Tarile in care cele mai mari descarcari ale aplicatiei chineze au fost inregistrate in ianuarie au fost India, cu 34,4 la suta din total si Brazilia cu 10,4 la suta. Pe locurile trei si patru s-au situat Facebook, Instagram si Messenger.

WhatsApp, asa cum am mentionat, a venit pe locul al doilea si, desi nu este primul, continua sa creasca in ceea ce priveste utilizatorii. Potrivit raportului, luna trecuta s-a inregistrat o crestere de 10% de la an la an. Tarile cu cel mai mare numar de instalatii WhatsApp au fost India, cu 35,3 la suta, urmata de Brazilia, cu 9,4 la suta.

Cele mai multe aplicatii descarcate in ianuarie 2020, conform Sensor Tower. Pentru aceste aplicatii e nevoie sa ai o baterie buna, de aceea recomandam un acumulator original.

Numai Tok

Tik Tok, cunoscut si sub numele de Douyin, a fost lansat de ByteDance in China in septembrie 2016. Anul lansarii sale a castigat 100 de milioane de utilizatori. Douyin a inceput sa foloseasca numele Tik Tok pentru extinderea sa pe piata internationala care a inceput in 2017.

In luna noiembrie a aceluiasi an, ByteDance, a investit aproximativ 1.000 de milioane de dolari pentru a cumpara musical.ly, o companie cu o retea sociala foarte populara printre centenari, mai presus de toate. Asa s-a intamplat ca TikTok a fuzionat cu musical.ly pe 2 august 2018 si a continuat sa se extinda.

Tik Tok a fost lansat in China in 2016.

Cresterea a fost meteorica: pana in ianuarie 2018, TikTok s-a clasat pe primul loc in randul descarcarilor gratuite de aplicatii mobile din mai multe tari. Aplicatia inregistreaza 800 de milioane de descarcari, fara a numara utilizatorii Android din China.

Aceasta retea sociala va permite sa incarcati videoclipuri de pana la 15 sau 60 de secunde, in care utilizatorii canta de obicei sau joaca fragmente de discursuri virale. Aplicatia ofera multe instrumente si efecte de editare.

De asemenea, este posibil sa se includa un colaj de pana la 20 de fotografii sau ceea ce se numeste stare, care sunt placi animate cu texte pentru a impartasi salutari, reflectii sau emotii.

Datorita acestei popularitati in crestere, reteaua sociala a devenit un mijloc de comunicare cu publicul mai tanar. Prin urmare, mai multe organizatii au decis sa se alature acestei platforme in ultima vreme. Acesta este cazul a deschis un profil pe acest site cu scopul de a tine populatia la curent cu evolutia coronavirusului, precum si de a combate dezinformarea care circula in jurul acestei probleme.

Leave a reply:

Site Footer