Care sunt cele mai cunoscute probleme pentru Samsung Galaxy S9 Plus?

Care sunt cele mai cunoscute probleme pentru Samsung Galaxy S9 Plus?

Samsung Galaxy S9 Plus este unul dintre smartphone-urile foarte performante de la Samsung; un smartphone care dispune de specificatii tehnice uimitoare, si care are un design ireprosabil. Cu toate acestea insa, dispozitivele Samsung Galaxy S9 Plus pot intampina diferite probleme de functionare, iar in urmatoarele randuri ale acestui articol vom aborda acest subiect.

Ecran spart

Foarte multe Samsung Galaxy S9 Plus ajung frecvent in service pentru ca au nevoie de o inlocuire display samsung, dat fiind faptul ca in urma unei lovituri suferite sau in urma unei cazaturi, display-ul dispozitivului s-a spart. Din acest motiv, utilizatroii ar trebui sa isi echipeze dispozitivele cu huse protectoare si cu folii de protectie pentru ecran (din sticla).

Exista insa si alte probleme, care nu sunt cauzate de catre utilizatori sau mai bine spus de neglijenta lor, cum ar fi urmatoarele:

Samsung Galaxy S9 Plus Probleme Wi-Fi

Daca sunteti un utilizator Samsung Galaxy S9 Plus, atunci este posibil sa va confruntati cu probleme de receptie Wi-Fi. Aceste probleme includ viteze mici de internet, scaderi ale conexiunii sau nu se poate gasi o anumita retea wireless in S9 Plus. Din fericire, puteti remedia cu usurinta toate aceste probleme urmand aceste instructiuni:

Solutie:

  • Cel mai probabil, routerul dvs. Wi-Fi este cel care cauzeaza toate problemele legate de reteaua wireless din S9 Plus. Deci, inainte de a incerca orice alta metoda, este recomandat sa reporniti routerul Wi-Fi.
  • Daca acest lucru nu pare util pentru dispozitivul dvs., ar trebui sa introduceti din nou detaliile retelei pe Galaxy S9 Plus. Pentru aceasta, trebuie mai intai sa deschideti setarile Wi-Fi de pe dispozitiv si sa atingeti indelung pe reteaua wireless care are probleme. Acum selectati „Uita retea” care va sterge reteaua de pe telefon. In cele din urma, pur si simplu re-conectati-va la reteaua wireless introducand din nou detaliile corecte.
  • In cazul in care niciuna dintre aceste metode nu functioneaza pentru dvs., ultima optiune este sa va resetati routerul Wi-Fi. Puteti face urmatoarele, folosind manualul de utilizare furnizat cu routerul dvs., care, in speranta, va rezolva toate problemele legate de Wi-Fi pe Galaxy S9 Plus.

In cazul in care nu se poate remedia problema astfel, cel mai probabil va fi necesar sa duceti telefonul intr-un service gsm, acolo unde specialistii in reparatii telefoane se vor ocupa de remedierea problemei.

Dureaza prea mult timp incarcarea

Galaxy S9 Plus accepta incarcare rapida, ceea ce inseamna ca poate fi incarcat complet mai rapid decat un smartphone obisnuit. Desi acest lucru este extrem de benefic, inceteaza sa functioneze la unele telefoane S9 Plus. Din fericire, exista o solutie usoara pentru aceasta folosind care puteti reabilita cu usurinta incarcarea rapida urmand acesti pasi:

Solutie:

  • Lansati aplicatia „Setari” pe Samsung Galaxy S9 Plus.
  • Intoarceti-va la sectiunea „Baterie” si gasiti optiunea „Incarcare rapida”.
  • Trebuie sa activati optiunea „Incarcare rapida” dupa care telefonul dvs. se va incarca mult mai rapid.
  • Acum, ori de cate ori veti incarca S9 Plus, acesta va afisa un text de incarcare rapida in partea de jos a ecranului de blocare.

In cazul in care problema persista, folositi un alt incarcator compatibil. Daca nici astfel nu se poate remedia problema, atunci cu siguranta trebuie ca telefonul sa ajunga in service.

Leave a reply:

Site Footer