Care sunt cele mai comune probleme pentru Samsung Galaxy S8 si Galaxy S9

Care sunt cele mai comune probleme pentru Samsung Galaxy S8 si Galaxy S9?

In ciuda faptului ca deja sunt considerate a fi telefoane “vechi” pe piata (mai ales pentru ca deja au aparut Samsung Galaxy S10 si S10 Plus), modelele Galaxy S8 si Galaxy S9 sunt inca foarte apreciate de catre utilizatori, si inca se afla la mare cautare.

Acest lucru nu trebuie sa ne surprinda, in conditiile in care dispozitivele dispun de specificatii tehnice impresionante. Cu toate acestea insa, chiar si aceste dispozitive foarte performante de la Samsung, pot intampina diferite probleme de functionare, iar in urmatoarele randuri vom vedea despre ce este vorba.

Nu se incarca sau se incarca foarte incet

Au exisat pana acum situatii in care utilizatorii de Galaxy S8 si Galaxy S9 s-au confruntat cu asemenea probleme. In aceste conditii, mai intai de toate trebuie verificata sursa de energie electrica. Daca aceasta este functionala, este necesara verificarea incarcatorului si a cablului USB, dar si verificarea ca in portul USB al telefonului sa nu existe praf sau murdarie.

Daca in portul de incarcare al telefonului nu exista praf si mizerie, iar incarcatorul si cablul usb nu sunt deteriorate, si sunt functionale (incarca alte dispozitive), este necesara incarcarea dispozitivului problematic cu un alt incarcator.

Daca nici in acest fel telefonul nu se incarca, atunci cel mai probabil, este defecta mufa incarcare Samsung. In aceste conditii, telefonul trebuie dus intr-un service gsm, acolo unde specialistii in reparatii smartphone se vor ocupa de problema si vor inlocui mufa incarcare Samsung defecta, cu o mufa noua.

Telefonul nu poate fi oprit

Modul obisnuit de a dezactiva telefonul dvs. este sa tineti apasat butonul de alimentare si sa il deconectati. Daca telefonul nu se va opri, ar putea fi o problema de software sau un buton de alimentare defect daca nu puteti ajunge chiar la ecranul de alimentare.

In primul rand, incercati o repornire fortata. Pentru a face acest lucru, tineti simultan butonul de alimentare si butonul de reducere a volumului timp de 10 secunde. Aceasta combinatie de butoane este, de asemenea, o comanda rapida Android pentru a face o captura de ecran, asa ca nu va faceti griji cand se intampla acest lucru – pur si simplu tineti apasat butoanele. Telefonul dvs. ar trebui sa reporneasca si puteti vedea daca problema este rezolvata.

Daca nu se intampla nimic, deschideti Setari si accesati Management general> Resetare> Repornire automata. Glisati caracteristica Activata si editati Ora si Ziua (retineti conditiile afisate pentru momentul in care telefonul dvs. se reporneste, cum ar fi ecranul oprit). Asteptati ca telefonul sa se reporneasca si incercati sa il opriti manual.

Daca nici o metoda nu functioneaza, probabil ca aveti un buton de alimentare defect, asa ca va fi necesar sa mergeti cu telefonul intr-un service gsm specializat in reparatii Samsung, acolo unde va trebui ca specialistii sa investigheze si probabil sa inlocuiasca componentele pentru dvs.

Ei bine, acestea sunt doua dintre cele mai mari probleme cu care se pot confrunta atat utilizatorii de Samsung  Galaxy S8, cat si cei care detin un model Samsung Galaxy S9. Fireste, pot aparea si alte probleme precum descarcarea rapida a bateriei, probleme de conexiune wifi sau probleme privind conexiunea datelor mobile.

Nici un telefon nu este perfect, asa ca nu trebuie sa va surprinda faptul ca si aceste dispozitive performante pot intampina probleme. Din fericire insa, ele pot fi remediate acasa, sau intr-un service gsm .

Leave a reply:

Site Footer