Strides: Goal & Habit Tracker

Care sunt cele mai bune aplicatii motivationale?

Indiferent ca discutam despre sportivi de performanta, sportivi amatori, studenti sau elevi, cu siguranta vi se potriveste cel putin o aplicatie motivationala. Cu ajutorul unei astfel de aplicatii, puteti obtine un nivel pozitiv de energie, si motivatie. Iata cateva exemple de aplicatii motivationale de top, care pot fi instalate si pe un telefon iPhone cat si pe un smartphone Android.

  1. Fabulous: Self Care

Unul dintre momentele in care majoritatea oamenilor isi pierd increderea este atunci cand nu isi indeplinesc obiectivele stabilite. Acum, o modalitate de a va asigura ca atingeti fiecare dintre obiectivele dvs. zilnice este descarcand aplicatia Fabulous: Self Care. Conceputa pentru a va ajuta sa traiti o viata sanatoasa, aceasta aplicatie va va oferi sfaturi de sanatate, programe de slabit si va va permite sa va setati propriile obiective zilnice.

  1. Strides: Goal & Habit Tracker

In continuare, in lista noastra cu cele mai bune aplicatii de motivatie, avem aplicatia Strides. Aceasta aplicatie de organizare a obiceiurilor si a vietii este la indemana, deoarece va permite sa stabiliti diverse obiective personale, cum ar fi; buget, greutate, cititi, somn, trezitul de dimineata, economisirea banilor si meditati printre altele. In afara de stabilirea propriilor obiective, aceasta aplicatie va trimite de asemenea un raport zilnic despre cat de angajat ati fost in atingerea obiectivelor stabilite.

  1. Coach.me

Daca cautati o aplicatie care va va ajuta sa va urmariti obiectivele, Coach.me este optiunea perfecta pentru dvs. Aceasta aplicatie va permite sa setati obiective pe care ar trebui sa le verificati mai tarziu in zi, sa aflati daca ati reusit sa le atingeti sau nu. Daca descoperiti ca ati reusit sa atingeti toate obiectivele stabilite pana la sfarsitul zilei, atunci felicitari!

  1. Success Coach

Este dorinta tuturor de a reusi si de a prospera in viata. Un mod de a face acest lucru realitate este folosind aplicatia de succes pentru a va motiva in timpul calatoriei. Cel mai bun lucru despre aceasta aplicatie este ca vine cu mai multe instrumente care te ajuta sa ramai concentrat pe calatoria ta catre succes. Puteti seta mementouri, coaching de constientizare si alte functii inteligente care va ajuta sa va imbunatatiti in diverse parti ale vietii.

  1. Habit Bull – Habit Tracker

Daca cautati o aplicatie de urmarire a obiceiurilor care va va ajuta sa va gestionati zilnic timpul, Habit Bull — Habit Tracker este exact ceea ce aveti nevoie.

Conceputa cu o interfata prietenoasa, aceasta aplicatie va permite sa urmariti activitatile zilnice, permitandu-va totodata sa adaugati obiceiuri pozitive pe care doriti sa respectati.

Pe de alta parte, veti avea sansa de a enumera obiceiurile proaste pe care doriti sa le reduceti. In sfarsit, aplicatia Habit Bull va ofera citate motivationale inspirationale, care va vor ajuta sa va feriti de obiceiurile proaste, cum ar fi fumatul sau bautul.

  1. Way of Life

Recunoscuta ca un obicei de ultima generatie, Modul de viata este o aplicatie exclusiva care va permite sa va inregistrati succesele si esecurile pentru o zi sub forma de grafice si tabele. Pentru a va oferi un raport detaliat al activitatilor dvs. zilnice, aceasta aplicatie foloseste o eticheta verde si rosie pentru a va urmari partile pozitive si negative ale ceea ce faceti.

  1. Pact

In cele din urma, in lista noastra cu cele mai bune aplicatii motivationale pentru Android si iOS (pentru un telefon iPhnone), avem aplicatia Pact. Destul de diferita de restul aplicatiilor, aceasta permite utilizatorilor sa isi afiseze cardurile bancare fie pentru a fi debitate, fie creditate in cazul in care reusiti sau nu reusiti sa va indepliniti tinta zilnica. In aceasta aplicatie, utilizatorii aleg suma pe care doresc sa o plaseze ca pedeapsa.

 

Leave a reply:

Site Footer