Cand poti cumpara o saltea SomnArt XXL pentru persoane supraponderale?

Cand poti cumpara o saltea SomnArt XXL pentru persoane supraponderale?

Somnul este unul dintre modurile de refacere a intregului organism. Daca dormi suficient si ai o calitate buna a odihnei, atunci te simti bine intreaga zi si iti daruiesti posibilitatea de a indeplini tot ceea ce ti-ai propus.

Salteaua joaca un rol foarte important pentru starea ta de bine si pentru modul in care ai grija de postura ta. SomnArt.ro ofera posibilitatea de a cumpara salteaua perfecta pentru nevoile tale.

Poti alege saltea pentru persoane supraponderale rezistenta la greutate in mai multe tipuri de situatii. Aceasta este realizata din materiale de foarte buna calitate si are o constructie speciala, care te poate ajuta sa te dormi bine toata noaptea. Iata 5 motive pentru care poti cumpara aceasta salteaSomnArt XXL:

  1. Poti cumpara o saltea pentru persoane supraponderale SomnArt daca ai o greutate mai mare, de peste 100 de kg

O saltea SomnArt XXL este perfecta pentru tine daca ai o greutate de peste 100 de kg. In acest caz vei avea o saltea realizata special pentru nevoile tale. Ea are un miez corect construit, care tine cont de alegerea materialelor.

Astfel, vei avea un interior de poliuretan si de spuma de memorie. Duritatea si densitatea poliuretanului sunt mai mari decat in mod normal. O saltea de acest tip se va deforma mai greu si va reusi sa isi pastreze forma initiala mult mai mult timp. Astfel, vei avea o saltea care va rezista foarte bine in timp si de care te vei bucura pentru ani de zile.

  1. Poti alege o asemenea saltea daca ai probleme medicale legate de spate, coloana vertebrala sau zona lombara

Tot datorita modului in care este construita, salteaua aceasta este potrivita pentru problemele medicale ce tin de zona spatelui, zona coloanei si a partii lombare.

Astfel, daca ai nevoie de un suport vei putea sa il obtii cu ajutorul acestei constructii a saltelei. Miezul tare, cu densitate mare de poliuretan, si spuma de memorie, care are o grosime mai mare, de 3 cm, asigura un confort pentru spate si te ajuta sa iti mentii sanatatea din acest punct de vedere.

  1. Daca ai o rutina ce implica statul la birou pentru perioade extinse de timp si ai acumulat tensiuni in coloana, atunci ai nevoie de o asemenea saltea

Sedentarismul este o adevarata problema pentru coloana si intreg coprul. O saltea corect aleasa te poate ajuta sa ai mai putine probleme legate de coloana si sa te sustina in a detensiona toate contracturile acumulate.

  1. Poti cumpara aceasta saltea atunci cand ai o necesitate de confort pentru intreaga perioada a noptii

Daca, din diverse motive, ai nevoie de un confort ridicat atunci cand dormi, salteaua aceasta este perfecta pentru a te ajuta sa te relaxezi.

  1. Atunci cand vrei sa ai o senzatie de prospetime datorata prezentei husei cu Aloe Vera

Husa cu Aloe Vera este un ajutor pentru o stare de bine, de calm si de prospetime. Husa este detasabila si poate sa fie usor de spalat la 40 de grade.

Leave a reply:

Site Footer