Cand poate ajunge Nokia 5 in service?

Cand poate ajunge Nokia 5 in service?

Telefoanele Nokia de demult, ajungeau foarte rar intr-un service gsm. Acele telefoane puteau fi scapate si de la balcon pe asfalt, pentru ca erau apoi reasamblate si functionau fara probleme. In prezent insa, daca scapati un telefon Nokia 5 pe jos, in urmatoarele minute va fi nevoie sa cautati un service gsm pentru a va programa in vederea unei reparatii care priveste o inlocuire display Nokia 5.

In prezent, smartphone-urile sunt mult mai sensibile decat vechile telefoane, iar Nokia 5 nu reprezinta o exceptie. De-asemenea, un asemenea telefon poate dezamagi si in alte situatii, si poate avea nevoie de anumite interventii ale expertilor de la service. Veti descoperi mai multe detalii in urmatoarele randuri.

Probleme privind datele mobile

Chiar daca conexiunea Wi-Fi este intotdeauna preferata, este greu sa o folosesti in miscare. Aceasta face din 4G o alternativa valoroasa de retea. Si, daca luam in considerare viteza si acoperirea actuala, datele mobile nu lipsesc prea mult in comparatie cu Wi-Fi. Nokia 5 este, la fel ca majoritatea altor smartphone-uri moderne, acoperit in acest departament.

Cu toate acestea, anumiti utilizatori au raportat probleme cu LTE dupa ceva timp de utilizare. Se presupune ca s-au confruntat cu o conexiune instabila care se prabuseste frecvent pe Nokia 5.

Acest lucru se poate datora acoperirii de retea necorespunzatoare, cardului SIM defectuos sau setat incorect, setarilor APN gresite si multe altele. Asadar, asigurati-va ca verificati lista de mai jos si ar trebui sa depasim problema impreuna.

 • Resetati setarile retelei;
 • Reinstalati setarile operatorului manual. Pentru configurarea individuala, verificati site-ul operatorului dvs. de telefonie mobila;
 • Dezactivati Bluetooth in timp ce utilizati date mobile;
 • Asigurati-va ca nu ati setat limita de date mobile;
 • Verificati cartela SIM;
 • Treceti la alte tehnologii de transfer de date, adica de la 3G la 4G sau LTE;
 • Stergeti partitia din cache;
 • Restaurati setarile din fabrica.

In cazul in care respectati cu sfintenie pasii amintiti anterior insa problema persista, nu va ramane nimic altceva de facut decat sa va prezentati cu telefonul intr-un service gsm, pentru ca specialistii sa se ocupe de remedierea problemei.

Repornire brusca

In cazul in care va confruntati cu o asemenea problema este foarte posibil ca hardware-ul sa fie defect, iar in aceste conditii va fi necesar sa duceti telefonul intr-un service gsm pentru remedierea problemei.

Unele aplicatii terte cauzeaza acest comportament neobisnuit, iar in acest caz ceea ce puteti face este sa porniti in modul Recovery si sa stergeti partitia din cache. Este o operatiune lunga, dar nu veti pierde date, asa ca merita incercat. Urmati instructiunile de mai jos pentru a face acest lucru pe Nokia 5:

 • Opriti-va telefonul.
 • Apasati si mentineti apasat butonul de pornire si butonul de volum pana cand telefonul incepe in modul recuperare.
 • Utilizand tastele de volum, navigati prin meniu pana ajungeti la „stergeti partitia din cache”.
 • Apasati butonul de pornire pentru a confirma selectia.
 • Apasati din nou butonul de pornire pentru a reporni dispozitivul.

Respectand acesti pasi, sansele de a remedia problema sunt foarte mari. In caz contrar, va fi necesar sa trimiteti telefonul in service.

Leave a reply:

Site Footer