Cand au cetatenii romani nevoie de serviciile unui avocat in Israel?

Cand au cetatenii romani nevoie de serviciile unui avocat in Israel?

Imediat dupa anul 1989, foarte multi cetateni romani au ales sa paraseasca Romania pentru a-si cauta locuri de munca mai bine platite in diferite tari straine. Cei mai multi au plecat in tari precum Italia sau Spania, insa au plecat cetateni romani si in Israel. Unii au inceput sa lucreze in aceasta tara. Altii au ajuns sa desfasoare afaceri in Israel.

Odata cu trecerea timpului au existat insa si situatii in care cetatenii romani au intampinat diferite probleme, si au avut nevoie de serviciile unui avocat, asa ca si-au indreptat atentia spre renumitul birou avocat Samy Ilie in Israel. In continuare vom prezenta cateva dintre serviciile oferite de catre acest birou de avocatura.

INFRACTUNI DE CIRCULATIE

In cazul in care ati condus un vehicul fara permis de conducere legal ori ati condus in timp ce va aflati sub influenta alcoolului sau a drogurilor, acest birou de avocatura va poate ajuta sa va pastrati permisul de conducere, iar mai mult decat atat va va reprezenta la procedurile de la Tribunalul cu problemele de circulatie.

ASISTENTA PENTRU COMPANII

Consultanta juridica este un alt serviciu pe care acest renumit birou de avocatura il poate oferi. Biroul ofera sprijin juridic pentru companii romane sau afaceri si lucratori in Israel.

AREST

In cazul in care sunteti arestat luati imediat legatura cu acest renumit birou de avocatura. Biroul Samy Ilie este extrem de renumit si are experienta in diversele proceduri de arest, precum arest pana la incheierea procedurilor, detentie de o zi, retinere pentru investigatii si arest la domiciliu. Deci, daca vreodata va veti confrunta cu o asemenea problema pe durata sederii in Israel, primul lucru pe care va trebui sa il faceti, va fi sa contactati acest renumit birou de avocatura.

INFRACTIUNI FINANCIARE

Frauda si abuz de incredere, mita, primirea de beneficii ilicite, falsificare de documente, sustragere de la angajator, spalare de bani, infractiuni legate de garantii sau TVA. Indiferent de care dintre aceste situatii reprezinta o problema pentru dvs., puteti contacta cu incredere biroul de avocatura Samy Ilie, si in mod evident se va putea gasi o rezolvare avantajoasa a problemei pentru dvs.

CERERE DE GRATIERE

In cazul in care ati fost condamnat pentru o infractiune penala si doriti sa incheiati condamnarea, acest renumit birou de avocatura va poate ajuta sa va indepartati de aceasta problema, prin depunerea unei cereri de gratiere adresata presedintelui Israelului.

ANCHETE ALE POLITIEI

In cazul in care sunteti chemat la Politia Israelului sau alta Autoritate pentru anchetare ca suspect in caz de infractiune penala sau imigrare ilegala, este deosebit de important important pentru dumneavoastra sa cereti consultanta inainte de ancheta. In aceste conditii, ideal ar fi sa va indreptati atentia spre biroul de avocatura Samy Ilie.

RECHIZITORIU

In cazul in care ati avut probleme cu Politia sau in cazul in care ati fost trimis in judecata la un Tribunal penal in Israel, este foarte important sa contactati acest birou de avocatura care va poate ajuta sa scapati de probleme.

EXONERAREA CAZIERULUI PENAL

In cazul in care aveti cazier penal pentru un caz inchis de politie, renumitul birou de avocatura va poate ajuta sa fie stearsa inregistrarea in scopul obtinerii unui certificat de buna reputatie. In acest fel, veti putea avea mai multe sanse pentru a va gasi un job mai bun, veti avea o imagine mai buna, iar totul va fi in favoarea dvs.

CONSULTANTA JURIDICA

Este deosebit de important sa beneficiati de consultanta juridica profesionala si cu raspundere juridica – 24 de ore pe zi in orice fel de infractiuni penale. Tocmai de aceea, in cazul in care aveti nevoie de un asemenea serviciu, cel mai indicat ar fi sa luati legatura cu acest birou de avocatura.

Asadar, dupa cum se poate observa, exista diferite situatii in care oamenii pot avea probleme cu legea in Israel, asa ca solutia cea mai simpla pentru remedierea tuturor acestor probleme are o singura rezolvare, si anume biroul de avocatura Samy Ilie.

Fireste, exista si alte birouri de avocatura in Israel, insa experienta si reputatia avuta de catre acest birou de avocatura il reprezinta pentru a va reprezenta in fata legii, indiferent daca va confruntati cu o problema mai mult sau mai putin grava.

Leave a reply:

Site Footer