Cand ajung telefoanele in service?

Este cat se poate de firesc ca fiecare persoana sa isi doreasca un smartphone performant, un smarpthone pe care sa il foloseasca foarte mult timp, fara ca acesta sa se defecteze sau sa intampine diferite probleme de functionare.

Acesta este si motivul pentru care cele mai multe persoane isi indreapta atentia spre modele precum Samsung Galaxy S9, Iphone X sau alte dispozitive foarte performante si cu preturi piperate.

Exista insa si persoane care isi cumpara telefoane care au preturi mici, telefoane scoase pe piata de catre firme nu foarte cunoscute, si care ajung sa isi duca telefoanele rapid intr-un service telefoane.

Cele mai multe dintre telefoanele scoase pe piata de catre producatorii nu foarte renumiti, ajung pe mana expertilor in reparatii smartphone de la service-uri pentru ca se blocheaza in momentul utilizarii.

Exista apoi telefoane mobile care ajung intr-un service gsm datorita faptului ca se restarteaza singure. Nu de putine ori au fost intalnite astfel de cazuri, iar utilizatorii pentru a rezolva pe cont propriu problema, au actualizat mai intai sistemul de operare al telefonului.

Vazand ca problema nu se rezolva in acest fel, utilizatorii au optat chiar si pentru o resetare generala a telefonului, astfel incat acesta sa revina la setarile din fabrica. Cum nici in acest fel problema nu s-a remediat, utilizatorii nu au avut alta solutie decat aceea de a duce telefoanele la service.

Au existat alte situatii in care utilizatorii care nu au investit foarte multi bani in achizitionarea telefonului mobil, au ajuns sa regrete acest lucru pentru ca telefoanele lor au intampinat probleme in receptionarea semnalului gsm.

De cele mai multe ori, utilizatorilor care si-au dus telefoanele la service li s-a spus ca antena de semnal a telefonului este de vina pentru aceasta problema, si ca trebuie inlocuita cu o antena de semnal noua.

Ei bine, trebuie precizat insa faptul ca au existat si situatii in care cei care si-au cumparat terminale ale unor producatori nu foarte cunoscuti de pe piata au ajuns sa isi duca terminalele in service pentru inlocuirea display-ului de exemplu.

In ceea ce priveste aceasta problema trebuie precizat faptul ca majoritatea terminalelor, indiferent ca sunt de la Apple, Sony, Samsung sau alt producator de pe piata, ajung sa aiba display-ul spart deoarece nu au fost protejate de catre utilizatori.

Alte telefoane au ajuns in service datorita faptului ca fie butonul home, fie butoanele de volum, fie butoanele de pornire – oprire au intampinat probleme de functionare.

Asadar, dupa cum se poate observa, utilizatorii care si-au ales un smartphone de la un producator oarecare de pe piata, au ajuns cu telefonul in service mai rapid decat au crezut.

Exista si situatii in care terminalele scoase pe piata de catre producatori renumiti se defecteaza si ajung pe mana specialistilor de la service, insa aceste situatii sunt mult mai rar intalnite.

Ei bine, cei care isi doresc un smartphone performant si cu care sa nu ajunga in service, ar fi indicat sa opteze pentru un model performant, al unui producator renumit de pe piata.

Leave a reply:

Site Footer