Camere spion intr-un magazin de cartier

Daca esti proprietarul unui magazinasi de cartier, trebuie sa fii constient ca nu ai cum sa stai mereu cu ochii pe marfa. Din pacate, hotii sunt mereu cu ochii pe bresele de siguranta si in momentul in care descopera una, sustrag cat de mult pot.

Solutii exista : poti angaja un paznic, care sa stea mereu in magazin si care sa indeparteze orice persoana dubioasa din acesta, poti fii foarte atent la detalii si poti instala camere de supraveghere.

Fiecare dintre aceste solutii insa, poate sa aduca mici neplaceri: paznicul este om si poate sa neglijeze anumite aspecte, tu , de asemenea, poti face greseli iar camerele de supraveghere pot fi pacalite, insa asta doar daca sunt la vedere.

Din acest motiv, o alta solutie, de completare, care poate sa fie extrem de eficienta, este instalarea unor camere spion pentru supraveghere.

Cum trebuie sa instalezi camerele spion?

De regula, camerele spion trebuie sa fie instalate in locurile unde sunt cele mai valoroase marfuri.

Acestea trebuie sa fie ascunse cat mai bine, in asa fel incat hotii sa nu isi dea seama ca sunt urmariti.

Avantajele majore ale camerelor spion sunt faptul ca nu pot fi depistate, ceea ce face oamenii sa se comporte natural si faptul ca pot descoperi comportamentul dubios al unor persoane, ceea ce iti poate oferi indicii asupra cui sa fii atent si asupra cui nu.

Instalarea camerelor spion trebuie sa respecte niste reguli :

– Sa fie ascunse cat mai bine, in obiecte uzuale pentru un magazin de cartier. Spre exemplu, le poti ascunde intr-im spot pentru becuri sau in usa unui frigider destinat bauturilor.

– Sa fie instalate in completarea camerelor de supraveghere la vedere. Ai nevoie, neaparat si de camere de supraveghere la vedere, deoarece acestea au o actiune directa asupra hotilor, convingandu-i sa nu sustraga marfa. In cazul in care acestia vor sa pacaleasca aceste prime camere insa, este bine sa ai o alternativa, in camerele de supraveghere aflate la vedere.

– Sa aiba o autonomie cat mai mare si sa poata oferi atat imagini in timp real, cat si imagini inregistrate. Daca nu ai posibilitatea sa le legi direct la o sursa de curent, camerele spion trebuie sa aiba o autonomie cat mai mare, in asa fel incat sa nu trebuiasca sa le schimbi bateria in fiecare zi.

De asemenea, trebuie sa aiba posibilitatea de a stoca imaginile, dar si de a transmite live. In cazul in care intampini o problema, poti lua atitudine in timp real.

Leave a reply:

Site Footer