Bonusurile fara depunere – ce trebuie sa stii

Cu siguranta ai auzit de bonusuri fara depunere. Este practic maniera facila de a juca fara sa ai implicatii financiare. Cand o astfel de oferta apare, pariorii se inghesuie sa profite de ocazie caci inseamna practic o suma de bani alocata fara sa cheltuie din fondurile proprii. Cu putin noroc, se poate reusi si multiplicarea acestui bonus.

Conceptul a aparut initial undeva prin anii 2010-2015. In aceasta perioada afacerile de profil erau in floare, iar pentru a-si atrage un public cat mai mare, mai toti operatorii se ingramadeau sa ofere bonus fara depunere pariuri. Unii erau neseriosi, altii puneau conditii, iar cei mai seriosi dintre toti ofereau si sansa de retragere, in cazul unui castig pe baza bonusului.

Practica s-a redus considerabil incepand cu 2015 cand piata aceasta a fost reglementata. Practic s-au impus conditii, astfel ca multi dintre cei care activau si-au inchis afacerile. Au ramas in schimb cei mai seriosi dintre toti.

Oferirea de bonusuri fara depunere a inceput sa scada, astfel incat la ora actuala este o oferta rara si limitata – uneori disponibila doar cateva ore. Despre asta afla de regula cei care sunt mereu activi in aceasta lume.

Atentie la reguli

Un bonus fara depunere vine de regula la pachet cu tot felul de conditii. Cum unii sunt mai degraba avizi de joc, nu vor tine cont. Exact ca in acele cazuri cand se trece cu vederea partea de termeni si conditii. Trebuie spus insa ca tocmai aceasta parte poate fi una relevanta pentru a afla cum se poate bucura un parior de bonusul primit.

Bonusul nu se poate retrage din prima. Nu te gandi ca ai primit in cont echivalentul unei sume de bani de care te poti bucura realmente. Asadar, aceasta va fi activa numai pentru jocuri. Si aici esti oarecum limitat si de cele mai multe ori bonusul se ofera strict pentru o nisa.

Trebuie sa intelegi ca aceasta metoda este benefica pentru cei care activeaza pe acest segment, pentru ca isi fac cunoscut jocul, paleta de optiuni, modul in care se adreseaza publicului; practic este o invitatie de a incerca ce au ei de oferit, rasplatind atentia si disponibilitatea ta.

Sunt si cazuri in care poti juca si daca ai noroc sa scoti ceva din asta te alegi cu o suma frumusica pe care abia apoi o poti retrage. Insa trebuie sa te astepti sa dureze mai mult. Asta pentru ca multi vor face fix ca tine. Este o oportunitate pentru toti si mai ales cand este vorba de o sansa de castig cu un venit gratuit, cine ar refuza?

Mai apoi, tine de verificarile suplimentare ce se aplica. Nu trebuie sa fii acel oportunist care incearca sa fenteze sistemul cu mai multe conturi create, incasand mai multe bonusuri. Ai drept la o singura utilizare per persoana, per IP si adresa fizica.

Asadar, bonusul fara depunere il gasesti mai rar, dar exista – este o oferta limitata de care te poti bucura spre marea placere a jocului, pe care nu o poti ignora.

Leave a reply:

Site Footer