Bijuterii la moda in acest an

Bijuterii la moda in acest an

Despre bijuterii, putem spune ca sunt cele mai bune prietene ale femeilor, iar in urmatoarele randuri vom discuta despre acestea, si vom vedea care au fost bijuteriile la moda in acest an.

Bijuteriile la moda din acest an au fost si sunt mari, emana forta si creativitate. In acest an s-au purtat si inca se poarta cerceii si colierele surpadimensionate, dar si bratarile care ies in evidenta. La mare cautare sunt insa si perlele si scoicile. Drept urmare, femeia anului 2019 este una sigura pe ea, care nu se fereste sa isi arate latura indrazneata purtand diferite bijuterii mai putin obisnuite.

1. Bijuterii cu scoici si perle

In vara anului 2019, femeile au pornit intr-o calatorie in lagunele albastre ale planetei, cel putin in ceea ce priveste bijuteriile care fac furori. In acest an s-au purtat si inca se poarta bijuteriile decorate cu perle, acestea reprezentand suprema expresie a elegantei. Chiar daca aceste tendinte scot in evidenta latura de „doamna”, ele nu denota deloc monotonie.

Din contra, bijuteriile cu perle si scoici emana misticismul si seductia specifice perlei, dar sunt combinate si cu diferite alte pietre pretioase, obtinand astfel un ansamblu vibrant, cosmopolit. La mare cautare in acest an, au fost si sunt bijuteriile cu scoici, precum un colier cu scoici de exemplu.

2. Coliere supradimensionate

Pentru acele femei care nu au curaj sa poarte cercei neobisnuiti, moda acestui an le ofera sansa de a iesi din zona lor de confort fashion cu anumite bijuterii care probabil sunt mai comod de purtat, iar aici amintim colierele mai mari, care ies mai mult in evidenta.

Un trend special al colierelor acestui an este reprezentat de colierele-lant. Acestea sunt coliere care arata precum niste lanturi de metal. Ele te duc cu gandul la putere si la un look masculin care a fost preluat cu succes de catre femei. Aceste bijuterii te duc de-asemenea cu gandul la emancipare si libertate si pot fi purtate ca piesa centrala a unei tinute.

3. Bratarile mari

In ceea ce priveste bijuteriile la moda din acest an, se impun si bratarile statement, care in primul rand se remarca prin dimensiune. Femeile care nu au astfel de cercei sau coliere statement, cu siguranta au o aastfel de bratara. Exista asemenea bratari cu pietre pretioase, cu cristale vindecatoare, din aur sau din argint, asa ca fiecare isi poate alege o asemenea bijuterie.

4. Cercei diferiti

Ei bine, chiar si acest artificiu stilistic poate sa arate intr-adevar chic atunci cand este folosit alaturi de o tinuta corespunzatoare. Pe de-o parte, chiar daca nu este o moda noua, acesta poate parea mult mai moderna in comparatie cu optarea pentru o simpla pereche de cercei simetrici supradimensionati.

Acestea sunt asadar bijuteriile care au fost la moda pe toata durata acestui an, si care inca se poarta. Tocmai din acest motiv, femeile care isi doresc anumite bijuterii care sa le completeze tinuta, ar fi indicat sa isi indrepte atentia spre astfel de bijuterii, care au fost si inca sunt la moda.

Leave a reply:

Site Footer